Centrum
| Göteborg

Favorit Dela

Masthamnsgatan 1

Välkommen till Brick Studios på Masthuggskajen – nybyggda kontor med utsikt!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    200 - 15 000 m²

  • Hyra:
Nu bygger vi Brick Studios, en modern och spännande byggnad där vi erbjuder effektiva arbetsplatser. Här finns möjlighet att hyra det stora kontoret, husets största våningsplan är hela 1.900 kvm alternativt ett mindre kontor. Husets övre våningsplan har en fantastisk utsikt över älven och flera av kontoren har privata terrasser. Hyresgästerna i Brick Studios får tillgång till den stora takterrassen vilket ger möjlighet till utomhusarbete, avkoppling, företagsevent eller en fikapaus med kollegorna i solen. I huset planeras för restaurang och café samt co-working med gemensam lounge. Även cykelbutik och cykelservice ingår i planerna. Här kommer du att kunna cykla rakt in i cykelgaraget med tillhörande omklädningsrum. Huset är certifierat enligt BREEAM Excellent vilket är den näst högsta nivån vilket innebär stort fokus på materialval, ljud, ljus, luft mm. En hållbar byggnad där människor ges möjlighet att må bra och trivas. Vi räknar med att välkomna husets hyresgäster under hösten 2022.
  • Total yta

    15000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 15 000

Omgivning

Närservice:

Brick Studios ligger granne med Järntorget vilket innebär att utanför dörren finns alla trevliga restauranger och butiker i Haga, längs Långgatorna och i Linnéstaden.

Kommunikationer:

Hit är det enkelt att ta sig. Järntorget och Järnvågen är knutpunkter för stadens kollektivtrafik och trafikeras av en mängd bussar och spårvagnar. Bilparkeringar finns i närliggande p-hus. Cykelgarage finns i huset och möjlighet finns till medlemskap i bilpool och tillgång till podtaxi. Den kommande Västlänken med station Haga ger snabb access åt alla håll. Med den planerade linbanan och nya färje-förbindelser knyts södra och norra älvstranden ihop där inte minst Lindholmen och Lindholmen Science Park kan nås på några minuter. Dessutom ligger kontinenten bara några få timmar bort tack vare Stena Lines Danmarksfärjor som avgår från just Masthuggskajen.

Skyltläge:

Skyltläge ut mot Oscarsleden.


Övrig information

Övrigt:

Masthuggskajen kommer att utvecklas till en ny stadsdel med 1.300 bostäder och närmare 6.000 arbetsplatser. Området präglas av kontraster; av månghundraårig historia och moderna uttryck, slitet och polerat, småskaligt och storslaget, lokalt och globalt, alternativt och kommersiellt. Masthuggskajen är Sveriges första hållbarhetscertiferade stadsdel enligt Citylab. Läs mer om Masthuggskajen på www.masthuggskajen.se.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Carl-Johan Petersson

Kundansvarig

Carl-Johan Petersson

carl-johan.petersson@ncc.se

0736 VISA NR 0736-820 315

Marknadsförs av NCC Property Development AB
Herrjärva torg 4
17067 SOLNA
ncc.se
Masthamnsgatan 1

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup ¬förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

Fler annonser från denna annonsör