Skriv ut

Skapa PDF

Gnejsvägen 2, Jönköping

jönköping

Utbildningslokal i bra läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 630 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns en mycket fin lokal i ett utmärkt läge i Ljungarum hyresledig. Lokalen om ca 630 kvm är en f.d. utbildningslokal men lämpar sig även väl som kontor eller kan konverteras till butik. Bra skyltläge, tillgång till parkeringsplatser. Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 630

Omgivning

Omgivning/natur

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Närservice

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl finns goda chanser till shopping.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Gnejsvägen 2
Sökhjälp