Centrum | Helsingborg

Favorit Dela

Bröderna Pihls gränd 2

I Oceanhamnen precis vid hamninloppet byggs ett nytt World Trade Center.

Beskrivning

Precis vid vattnet, ett stenkast från Helsingborgs central, skapar vi en kontors- och hotellfastighet som kommer bli ett landmärke i Helsingborg. Med sina fjorton våningar precis vid hamninloppet ger den dig närkontakt med sundet, båtarna och kontinenten. Här kommer finnas gemensam service som reception och konferensavdelning. Gym, relax, dusch- och omklädningsrum. Restaurangen med uteservering vid vattnet och takterasser är ytterligare fördelar som berikar både arbets- och privatliv. I källaren planerar vi för cykelgarage med möjligheter till reparationer och en laddstation för elcyklar.     I World Trade Center Helsingborg på Bröderna Pihls gränd i Oceanhamnen präglas varje dag av en vibrerande internationell känsla. Kliv in i lobbyn och upplev myllret av människor, möten och affärsmöjligheter. World Trade Center Helsingborg i Oceanhamnen blir mötesplatsen för entreprenörer, scale-ups, etablerade företag och affärs- och helgresenärer. Vi välkomnar dig tidigt in i processen för att kunna påverka lokalens utformning som passar er verksamhet bäst. Från våningsplan 6 finns utrymme för företag i uppstartsfas eller det mindre bolaget. Här delar du en inspirerande arbetsmiljö med andra företagare i ett coworking kontor. Du kan också hyra eget rum i kontorshotellet, med plats för 1-8 personer. Större kontorslokaler är placerade till våningsplanen 7-13, där väljer du ett helt- eller del av helt våningsplan. Vi välkomnar dig tidigt in i processen för att kunna påverka lokalens utformning som passar er verksamhet bäst. Kontakta mig så berättar jag mer.
  • Total yta

    3600 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 150 3 600

Utförande

Våningsplan:

8 av 14


Omgivning

Företag i närheten:

Campus Helsingborg med över 4 000 studenter och företag som Think Accelerate, Mindpark samt IKEA IT.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Kommer finnas i garage

Närservice:

När Oceanhamnen står klart kommer det finnas serviceutbud med livs, café, restauranger. Helsingborgs knutpunkt når du på 5 minuters promenad för ett större serviceutbud.

Kommunikationer:

Helsingborg Centralstation, Knutpunkten 5 minuters promenad bort. Ängelholm Airport, 30 minuter bort med bil. Kastrup, Copenhagen International Airport, ca 1 timme bort med tåg. Helsingörs-färjan till Danmark avgår var 20:e minut


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marina Palm

Uthyrningsansvarig

Marina Palm

marina.palm@midroc.se

+461 VISA NR +46104707452

+467 VISA NR +46722196898

Marknadsförs av World Trade Center
wtchelsingborg.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bröderna Pihls gränd 2

Om World Trade Center

Midroc Property Development äger och utvecklar World Trade Centers i Malmö, Lund och Helsingborg. I Malmö finns WTC i Västra Hamnen, i Lund vid E22 i Råby och i Helsingborg vid Hotell Radisson BLU. WTC bygger på shared economy konceptet och erbjuder aktivitetsbaserade arbetsytor, kontorsrum och kontorslokaler samt kreativa möteslokaler.

Fler annonser från denna annonsör