Skriv ut

Skapa PDF

Bröderna Pihls gata 2, Oceanhamnen

helsingborg

I Oceanhamnen precis vid hamninloppet byggs ett nytt World Trade Center.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 150 - 3 600 m²
Tillträde: Kvartal 1 2022
Karta

Information

Beskrivning

Precis vid vattnet, ett stenkast från Helsingborgs central, skapar vi en kontors- och hotellfastighet som kommer bli ett landmärke i Helsingborg. Med sina tretton våningar precis vid hamninloppet ger den dig närkontakt med sundet, båtarna och kontinenten. Här kommer finnas gemensam service som reception och konferensavdelning. Gym, dusch- och omklädningsrum. Restaurangen med uteservering vid vattnet och takterasser är ytterligare fördelar som berikar både arbets- och privatliv. I källaren planerar vi för cykelgarage med möjligheter till reparationer och en laddstation för elcyklar.     I World Trade Center Helsingborg på Bröderna Pihls gata i Oceanhamnen präglas varje dag av en vibrerande internationell känsla. Kliv in i lobbyn och upplev myllret av människor, möten och affärsmöjligheter. World Trade Center Helsingborg i Oceanhamnen blir mötesplatsen för entreprenörer, scale-ups, etablerade företag och affärs- och helgresenärer. Vi välkomnar dig tidigt in i processen för att kunna påverka lokalens utformning som passar er verksamhet bäst. Från våningsplan 6 finns utrymme för företag i uppstartsfas eller det mindre bolaget. Här delar du en inspirerande arbetsmiljö med andra företagare i ett coworking kontor. Du kan också hyra eget rum i kontorshotellet, med plats för 1-8 personer. Större kontorslokaler är placerade till våningsplanen 7-12, där väljer du ett helt- eller del av helt våningsplan. Vi välkomnar dig tidigt in i processen för att kunna påverka lokalens utformning som passar er verksamhet bäst. Kontakta mig så berättar jag mer.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

8 av 13

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 150 3 600

Omgivning

Företag i närheten

Campus Helsingborg med över 4 000 studenter och företag som Think Accelerate, Mindpark samt IKEA IT.

Parkeringsmöjligheter/garage

Kommer finnas i garage

Närservice

När Oceanhamnen står klart kommer det finnas serviceutbud med livs, café, restauranger. Helsingborgs knutpunkt når du på 5 minuters promenad för ett större serviceutbud.

Kommunikationer

Helsingborg Centralstation, Knutpunkten 5 minuters promenad bort. Ängelholm Airport, 30 minuter bort med bil. Kastrup, Copenhagen International Airport, ca 1 timme bort med tåg. Helsingörs-färjan till Danmark avgår var 20:e minut

Länkar

Bröderna Pihls gata 2
Sökhjälp