Jägersro, Malmö | Malmö

Favorit Dela

Derbyvägen 6E

Gemytligt kontor i lugnt villakvarter på Jägersro.

Beskrivning

Perfekt läge nära Inre Ringvägen och Amiralsgatan rakt in till city! Här erbjuds ett fint litet kontor i markplan med fin utsikt i lugna omgivningar. Anpassningsbar yta som ger möjlighet till olika typer av verksamheter. Lokalen är fördelad på både öppet kontorslandskap och traditionella kontorsrum i varierande storlekar. På golvet ligger fina trägolv. Kök och matplats är centralt placerat i lokalen. Litet förråd finns för kontorsmaterial. Kontakta oss för mer information och visning.
  • Total yta

    180 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nejlikebuketten 4

Planlösning:

Planlösningen kan ändras för att passa ert företag optimalt.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastighetens närhet till Inre Ringvägen ger goda bilkommunikationer till och från fastigheten. Man tar sig enkelt in till centrala Malmö med bil. Området består främst av kontorsfastigheter, lättare handel, Jägersro köpcentrum och Jägersro travbana.

Närservice:

Alldeles i närheten ligger Jägersro Center där du har olika lunchalternativ, kan shoppa eller kanske handla hem mat efter jobbet.

Kommunikationer:

Närheten till Inre Ringvägen gör att man undviker bilköer både för kunder och anställda. Väljer du buss finns förbindelser alldeles i närheten av fastigheten. .


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Rufus Björk

Förvaltare

Rufus Björk

rufus.bjork@klovern.se

010- VISA NR 010-482 78 04

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Derbyvägen 6E

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör