Skriv ut

Skapa PDF

Derbyvägen 6E, Jägersro, Malmö

malmö

Fräsch och representativ kontorslokal med parkeringsplatser utanför dörren.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 180 - 180 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuder vi en fräsch kontorslokal med mycket fint ljusinsläpp. Kontorsytan är väldisponerad med nio stycken traditionella kontorsrum. I anslutning till entrén ges möjlighet att möblera upp en loungedel där besökarna välkomnas. Två av kontors-rummen är stora och kan med fördel användas till konferensrum. Lokalen är modern och fräsch med nya golv. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Planlösningen går att anpassa efter ert företags behov.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 180 180

Omgivning

Omgivning/natur

Fastighetens närhet till Inre Ringvägen ger goda bilkommunikationer till och från fastigheten. Du tar dig enkelt in till centrala Malmö med bil. Området består främst av kontorsfastigheter, lättare handel, Jägersro köpcentrum och Jägersro travbana.

Närservice

Alldeles i närheten ligger Jägersro Center där du har olika lunchalternativ, kan shoppa och handla hem mat efter jobbet.

Kommunikationer

Närheten till Inre Ringvägen gör att man undviker bilköer både för kunder och anställda. Väljer du buss finns förbindelser alldeles i närheten av fastigheten. Fastigheten är lätt att nå både från inre och yttre Ringvägen.

Derbyvägen 6E
Sökhjälp