Skriv ut

Skapa PDF

Armaturvägen 3 D, Jordbro

haninge

Kombinerad lager- och kontorslokal i två plan. Markport 3x3 meter, 3 m i takhöjd.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 378 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kombinerad kontors- och lagerlokal i två plan. Lagerdelen som är ca 199 kvm är utrustad med markport (ca3 x3 meter) och har en takhöjd på ca 3 meter. Kontoret om ca 179 kvm som ligger en trappa upp, är i dagsläget rumsindelad men anpassas i samband med kommande hyresgäst önskemål. I samma byggnad finns ytterligare kontor och lager att tilläggshyra om så önskas. Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 378

Omgivning

Omgivning/natur

Jordbro Företagspark är beläget i Västerhaninge cirka 25km söder om Stockholm city och är ett av Stockholmsregionens största och mest expansiva industriområden. I området finns redan etablerade företag som Rexel, Coca-Cola, TD TechData, Frigoscandia, Dagab, Åhléns och Green Cargo.

Närservice

I Jordbro Industriområde finns flertal lokala lunchrestauranger inom gångavstånd. Övriga tjänster inom industriparken består av gym, posttjänst, tennisklubb och golfhall. Med 1,5km till Jordbro Centrum finns det ett urval av diverse servicetjänster i form av café, restauranger, livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, småbutiker och bibliotek.

Kommunikationer

Med flertal busslinjer kommer du från olika områden inom Jordbro Industriområde till Jordbro Station där pendeltåget sedan tar dig till Stockholm Central på 30 minuter. Jordbro ligger även väldigt bra till där Södertörnsleden har förbindelse med både väg 73 mellan Stockholm och Nynäshamn samt E4/E20 via Huddinge/Flemingsberg.

Armaturvägen 3 D
Sökhjälp