Skriv ut

Skapa PDF

Hökegatan 32, Olskroken

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 668 - 668 m²
Karta

Information

Beskrivning

Letar du efter butikslokal? Då kan detta vara lokalen för dig! I Olskroken finns nu en ledig lokal med öppen yta och bankvalv i affärsstråket längs Redbergsvägen. Här finns möjlighet för kunder att parkera direkt utanför butiken och smidiga förbindelser gör att de även når lokalen smidigt med cykel eller kollektivtrafik. Här blir ni granne med Wranges Juvelare, Fitness 24 seven samt flera andra butiker i närheten. Med närhet till både grönområden och Göteborgs centrum blir Olskroken ett genuint och trivsamt område att etablera sig i.

Utförande

Byggår

1982

Planlösning

Öppen.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 668 668

Omgivning

Omgivning/natur

Olskroken är ett genuint och charmigt område ett stenkast från de centrala delarna av Göteborg. Från Olskroken har man närhet till både grönområden och centrum. En kort spårvagnsfärd från Olskrokstorget nås Skatås motionsområde som erbjuder stort utbud av motionsspår och badplatser.

Närservice

Olskroken har ett brett utbud av service, här finns bland annat torghandel, matbutiker, apotek, blomsteraffärer, restauranger, caféer, skobutik, fiskbutik, vårdcentral och systembolag.

Kommunikationer

Från Olskrokstorget finns ett flertal buss -och spårvagnslinjer att välja mellan. Från Olskroken tar det knappt 7 minuter att ta sig in till centralstationen. Utöver goda kollektivförbindelser finns cykelbanor som går hela vägen in till de centrala delarna av Göteborg.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Hökegatan 32
Sökhjälp