Skriv ut

Skapa PDF

Bilgatan 2, Rollsbo

kungälv

Nu finns möjligheten att etablera sig i ett starkt växande handelsområde i Rollsbo!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 100 - 4 400 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra lokal för sällanköpshandel vid infarten till Rollsbo industriområde och i anslutning till E6:an, Här kommer man att bygga en ny fastighet om totalt ca 4400kvm, med handelsytor i markplan. Det finns möjlighet att hyra hela fastigheten alternativt att man delar upp fastigheten i 2-3 butiksytor. I området finns redan ett stort antal aktörer redan etablerade så som, Byggmax, Jula, Ahlsell och Jysk. Det finns alltså chans att dra nytta av den redan starka handeln i området. För ytterligare frågor kontakta oss på Croisette!

Utförande

Planlösning

Var med och forma planlösningen helt efter dina behov och önskemål.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 100 4 400

Omgivning

Omgivning/natur

I Rollsbo har du möjlighet att arbeta i en av Göteborgsregionens absolut mest expansiva miljöer! Endast tjugo minuters resväg från Göteborg erbjuder Rollsbo Företagscentrum en kreativ och expansiv arbetsmiljö med 350 företag som närmaste grannar.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda

Kommunikationer

I nära anslutning till E6:an. Kollektivtrafik stannar strax utanför

Skyltläge

Goda

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Bilgatan 2
Sökhjälp