Skriv ut

Skapa PDF

Färgaregatan 16

alingsås

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 120 - 120 m²
Karta

Information

Beskrivning

I centrala Alingsås på den trevliga gatan Färgaregatan finns nu ett ledigt källarlager att hyra om 120 kvm.

Utförande

Byggår

1962

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 120 120

Omgivning

Omgivning/natur

Alingsås är en trevlig liten stad som erbjuder stort utbud av butiker, kaféer och restauranger. I Alingsås behöver man inte välja mellan charmig småstadsidyll eller utbud av stora kedjor. På de kullerstensbelagda gatorna med de anrika trähusen finns såväl väletablerade varumärken som unika butiker. Alingsås trivsamma stadskärna lockar många shopping- och fikasugna.

Närservice

Med lokalens centrala läge finns stort serviceutbud i närområdet.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Alingsås och här är det nära till allt. I Alingsås kommun finns pendeltåg, regiontåg, busslinjer och närtrafik (för landsbygden). Samtliga busslinjer anländer till Alingsåsterminalen för att resenärerna ska ha möjlighet till bytesresor både med buss och tåg. Alingsås station ligger en kort promenad från lokalen.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Färgaregatan 16
Sökhjälp