Gyllenkrooksgatan 10, Johanneberg, Göteborg - Kontor
Gyllenkrooksgatan 10, Johanneberg, Göteborg - Kontor

Johanneberg | Göteborg

Favorit Dela

Gyllenkrooksgatan 10

Beskrivning

Ett utmärkt tillfälle att hyra ett ljust och trevligt kontor i det centrala området Johanneberg. Här sitter ni i ett lugnt läge intill stadens puls med kort promenadavstånd till eventstråket på Korsvägen, Svenska Mässan och Liseberg. Lokalen är idag indelad i cellkontor som vid behov kan anpassas efter just era önskemål. Det är mycket smidigt att nå lokalen var sig du reser med bil eller kollektivt. Välkommen att kontakta Colliers för visning!
  • Total yta

    437 m2


Utförande

Byggår:

1977

Planlösning:

Kontorsrum.


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger i Johanneberg med ca 5 minuters promenad till eventstråket vid Korsvägen, Svenska mässan och Lisebergs södra entré med mycket bra förbindelser.

Närservice:

I närområdet finns enklare lunchrestauranger och serviceutbud, bland annat Willys, Ölstugan Tullen, Panorama Hotell, Restaurang Cyrano. En lite längre promenad bort når du Göteborgs centrala delar där det finns en uppsjö av trendiga restauranger, barer och spännande shopping.

Kommunikationer:

Närmsta hållplats är Utlandagatan och ligger ca 150 meter från lokalen. Härifrån tar du dig till Korsvägen på endast 4 minuter. Korsvägen är en central knutpunkt i Göteborg som har alla färdmedel vilket gör det smidigt att nå lokalen oavsett om du anländer med buss, bil, tåg eller spårvagn.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gyllenkrooksgatan 10

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör