Skriv ut

Skapa PDF

Radiotorget, Väster

västra frölunda

2 st nyuppförda butikslokaler på Radiotorget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 87 - 174 m²
Tillträde: 2021
Karta

Information

Beskrivning

2 stycken butikslokaler som går att slå ihop till en. Beläget mitt på Radiotorget med stora skyltfönster mot torgytan. Personalutrymmen med tillhörande pentry och toalett. Framtidens bredband kommer finnas indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. Det öppna bredbandsnätet ger möjlighet till mycket snabb bredbandsuppkoppling (ca 100 Mbit/sek). Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 87 174

Omgivning

Omgivning/natur

Radiotorget invigdes 1954 som det första satellittorget (köpcentrum utanför ett stadscentrum) i världen. Nu moderniseras och förtätas torget. Flera bostäder byggs i anslutning till torget. Projektet ingår i BoStad2021 som är en del av Jubileumssatsningen. Totalt tillförs 166 nya lägenheter i nära anslutning till Radiotorget. Redan i dag är Radiotorget ett mysigt torg med ett varierat utbud av både service, dagligvaruhandel, sällanköpshandel och föreningsliv.

Närservice

Radiotorget erbjuder ett mindre utbud av service, restaurang och handel.

Kommunikationer

Radiotorget är lätt att nå via trafikleder. Bra parkeringsmöjligheter i anslutning till torget både korttid och för de som behöver stå längre. För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet: Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00 www.vasttrafik.se www.trafiken.nu.

Länkar

Radiotorget
Sökhjälp