Radiotorget, Väster, VÄSTRA FRÖLUNDA - Butik
Radiotorget, Väster, VÄSTRA FRÖLUNDA - Butik
Radiotorget, Väster, VÄSTRA FRÖLUNDA - Butik
Radiotorget, Väster, VÄSTRA FRÖLUNDA - Butik
Läs mer om Radiotorget på www.radiotorget.se
Radiotorget, Väster, VÄSTRA FRÖLUNDA - Butik

Väster | VÄSTRA FRÖLUNDA

Favorit Dela

Radiotorget

2 st nyuppförda butikslokaler på Radiotorget.

Beskrivning

2 stycken butikslokaler som går att slå ihop till en. Beläget mitt på Radiotorget med stora skyltfönster mot torgytan. Personalutrymmen med tillhörande pentry och toalett. Framtidens bredband kommer finnas indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. Det öppna bredbandsnätet ger möjlighet till mycket snabb bredbandsuppkoppling (ca 100 Mbit/sek).
  • Total yta

    174 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 87 174

Omgivning

Omgivning/natur:

Radiotorget invigdes 1954 som det första satellittorget (köpcentrum utanför ett stadscentrum) i världen. Nu moderniseras och förtätas torget. Flera bostäder byggs i anslutning till torget. Projektet ingår i BoStad2021 som är en del av Jubileumssatsningen. Totalt tillförs 166 nya lägenheter i nära anslutning till Radiotorget. Redan i dag är Radiotorget ett mysigt torg med ett varierat utbud av både service, dagligvaruhandel, sällanköpshandel och föreningsliv.

Närservice:

Radiotorget erbjuder ett mindre utbud av service, restaurang och handel.

Kommunikationer:

Radiotorget är lätt att nå via trafikleder. Bra parkeringsmöjligheter i anslutning till torget både korttid och för de som behöver stå längre. För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet: Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00 www.vasttrafik.se www.trafiken.nu.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Samtliga lokaler och fastigheter är geografiskt placerade inom Göteborgs kommun och en stor del av lokalerna är koncentrerade kring stadsdelstorg. Till största delen är fastigheterna byggda under 50-, 60- och 70-talet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

UU

Uthyrare

Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se

031- VISA NR 031-335 01 00

Marknadsförs av Förvaltnings AB GöteborgsLokaler
goteborgslokaler.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Radiotorget