Skriv ut

Skapa PDF

Kolonivägen 5, Västervik

västervik

Representativ industrilokal med hög standard. Kombilokal som är lämplig för verkstad-, produktion-, handel- och kontor. Stor mark finns till lokalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 813 m²
Karta

Information

Beskrivning

Representativ industrilokal med hög standard. Kombilokal som är lämplig för verkstad-, produktion-, handel- och kontor. Bra logistikmöjligheter och skyltläge intill genomfartsleden Folkparksvägen och Allén som trafikerar majoriteten av alla fordon som ska till eller ifrån E22:an. Industriområdet har varierande verksamheter, med huvudinriktning mot handel, bygg och hantverksmarknad. Goda in- och utlastningsmöjligheter med 7 st garageportar i 4 olika delar av lokalen. Travers med 18 meter traversbana, oljeavskiljare, 3 st lyftbord, tryckluft, högvakuumrör, Car-o-liner med fjärrkontroll mm (se inventarieförteckning). Stora asfalterade ytor runt om den inhägnande tomten med två grindar. Mark om ca 2 700 kvm med egen grind kan höra till lokalen med bra uppställningsytor för material och fordon. Marken ger även expansionsmöjlighet med ytterligare byggnad i 2-plan om så önskas (se grönmarkerad mark på tomtkartan). Grinden till gården manövreras med fjärrkontroll och är även tidsstyrd. Produktion, verkstad och lager med ca 4,5 till 6,7 meter takhöjd vid nock i olika delar. Totalt har lokalen idag 7-8 kontor, matrum, omklädningsrum, konferensrum med stor balkong, kök och 3 st helkaklade duschrum samt kundmottagning med egen grind och tomt. Attraktivt skyltläge med möjlighet till hög och belyst skyltlåda eller utomhuspylon, flera flaggstänger och skyltar på grind och fasad. Fastigheten ägs av en flexibel, långsiktig fastighetsägare som är villig att diskutera olika anpassningar av lokalerna. Detta är ett tillfälle att flytta till större lokaler eller etablera sin verksamhet i expansiva och populära Västervik. Det finns också möjlighet att dela av lokalen med olika lösningar beroende på hyresgästens önskemål om storlek. Lokalen håller en god teknisk standard, har golv för höga belastningar och ventilationssystem med återvinning (FTX) och nytt värmesystem från år 2019. Lokalen består av ca 500 kvm från år 2007 och en äldre del om 313 kvm. Den äldre delen kan renoveras innan inflyttning. Fiberbredband finns indragen via Telia och hyresgästen väljer hastighet upp till 1000 Mbit.

Utförande

Byggår

2007

Antal rum

anpassningsbart

Teknisk information

Takhöjd

7 m

Uppvärmning

Fjärrvärme och Luft/Vatten 2019

Ventilation

FTX

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 224
Industri/Verkstad 72 290
Lager/Logistik 71 213
Övrigt 86

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt

Omgivning

Företag i närheten

Större företag som ligger i närområdet är bl.a. Dahl, El-Giganten, Toyota, Mekonomen, Rusta, Engströms Bil (Audi, Volkswagen mm), Lidl, OKQ8 mm. Granngården och World Class öppnar upp intill under år 2019.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns goda parkeringsmöjligheter på gården som delas med flera andra företag eller på den egna marken (se grönmarkerad mark på tomtkartan under dokument).

Närservice

Man har närhet till det mesta i form av service, restauranger och handel.

Kommunikationer

Till Västervik finns tåg, bussar och färjetrafik. Goda logistikmöjligheter att snabbt ta sig in och ut ur området samt upp på de stora vägarna. Uppskattad körtid med bil från fastigheten till: Norrköping - ca 1 tim. 20 min Linköping - ca 1 tim. 25 min Oskarshamn - ca 50 min Jönköping - ca 2 tim. 10 min Stockholm - ca 3 tim. Kalmar – ca 1 tim. 40 min

Skyltläge

Attraktivt skyltläge med möjlighet till hög och belyst skyltlåda eller utomhuspylon, flera flaggstänger och skyltar på grind och fasad.

Vägbeskrivning

Fastigheten är belägen i ett industri- och handelområde som ligger på 5 minuters bilavstånd till Västervik Centrum.

Dokument

Kolonivägen 5
Sökhjälp