Skriv ut

Skapa PDF

Hyllie Vattenparksgata 12, Hyllie

malmö

I populära Hyllie byggs nu The Edge. En kontorsfastighet med gott om utrymme för företag att växa och människor att utvecklas.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Storlek: 210 - 210 m²
Tillträde: 2019-12-01
Karta

Information

Beskrivning

The Edge blir Hyllies nya signaturbyggnad för företag som vill vara i framkant. Den karaktäristiska arkitekturen är formad som ett strykjärn med fri sikt i alla vädersträck. Fastighetens entré blir välkomnande med över 4 meters takhöjd där konstverket kristaller reflekteras i det härliga ljusinsläppet. Entrénplan blir navet för fastighetens hyresgäster. Där kan man starta arbetsdagen med en morgonkaffe i restaurangen eller i den gemensamma loungen. För att yteffektivisera kontorsplanen finns en gemensam konferensdel i entréplan, där hyresgästerna bokar rummen efter behov. Restaurangen/caféet förser er med frukost, lunch, fika eller varför inte after work uppe på takterrassen! I The Edge är det lätt att vara aktiv under arbetsdagen. I källarplan finns en modern spordepå med cykelparkering, cykelverkstad, duschar, ventilerbara skåp samt handduksservice. För företag som vill vara i framkant och med fokus på medarbetarna, blir The Edge mycket mer än ett kontor. Med en öppen och inbjudande entré till denna fantastiska kontorsbyggnad i glas har vi plats för en restaurang där drömmar kan förverkligas. Ni servar både våra hyresgäster i fastigheten, ca 450 personer och andra gäster som vill besöka er. Catering till konferensavdelningen, loungen, takterrassen och olika event stärker också er affär. Ni har även en egen ingång, stor exponering mot förbipasserande en generös takhöjd på över 4 meter och ett underbart ljusinsläpp! Vilka möjligheter ser du med att etablera ditt koncept i The Edge?

Planlösning

Utförande

Byggår

2018

Våningsplan

1 av 10

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 210 210

Omgivning

Företag i närheten

Malmömässan och Malmö Arena Hotel blir närmsta grannar.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns att hyra i intilliggande P-huset Mässan. Det finns idag 6 laddplatser för elbilar. Ett antal p platser för kortare p-tider finns också precis utanför lokalen.

Närservice

Stort utbud i Hyllie med handel, arena, hotellrum, grönområden och badhus.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer med tåg, buss och bil.

Länkar

Hyllie Vattenparksgata 12
Sökhjälp