Skriv ut

Skapa PDF

Södra Hamnpromenaden 10, Gåshaga

lidingö

Unik fastighet om 90 kvm med egen sjötomt och utrymme för både boende och kontorsverksamhet beläget på Gåshaga Brygga på Lidingö ca 15 min från City.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 3 600 kr/m²/år
Storlek: 90 m²
Tillträde: Omgående eller enl. överenskom
Karta

Information

Beskrivning

Detta ljusa och luftiga kajhus om 90 kvm med svårslagen omgivning finns beläget vid Gåshaga brygga i Lidingö. Här finns både möjlighet till boende och utrymme för kontorslokal bara ett stenkast från hav och grönområden samtidigt som det finns utmärkta kommunikationer med spårvagn och båt. Utöver fastigheten på 90 kvm ingår den kringliggande marken på 109 kvm, med egen sjötomt. Möjlighet till båtplats finns men ingår ej i kajhuset. Ytan är fördelad på två plan och ger goda möjligheter att ha separata utrymmen för både verksamhet och bostadsdel. De stora panoramafönstren ger direktkontakt med skärgården från husets alla rum.

Planlösning

Utförande

Byggår

2003

Renoveringsår

2016

Planlösning

Lokalen består av 2 rum fördelade på en under- och en övervåning med stora panoramafönster som vetter ut mot vattnet. Med havet i ryggen kliver man via ett trädäck in genom entrén och möts av ett nyinstallerat kök i vitt och trä. Bakom spiraltrappan till vänster om entén ligger vardagsrummet med samma genomgående luftiga känsla med vita väggar och ljust trägolv. I anslutning till vardagsrummet finns även en förrådsyta och ett badrum med dusch och toalett. En isolerad vikvägg möjliggör en avskild boendedel och kontorsdel om så önskas. Den öppna ytan på övervåningen kan med fördel användas både som sovrum eller som kontorslokal med en svårslagen utsikt över vattnet utanför. Vid spiraltrappan är det helt öppet ner till undervåningen vilket skänker en loftkänsla till rummet.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 90 3 600

Ekonomi

Hyra

3 600 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Södra Hamnpromenaden är beläget vid Gåshaga brygga precis intill vattnet i stadsdelen Käppala på södra Lidingö. Det är ett unikt läge där naturskön skärgårdsmiljö och grönområden möter närhet till bostadsområden och stadsförbindelser.

Närservice

I närområdet kring Gåshaga brygga ligger bland annat Pier 16, en hamnrestaurang och hotell som även erbjuder konferenslokal och festvåning. Färjeterminal och spårvagnsstation ligger i nära anslutning till fastigheten och den omkringliggande miljön erbjuder rogivande promenadstråk längs vattnet med både badplats och småbåtshamn utanför huset.

Kommunikationer

Gåshaga brygga är den yttre ändstationen på Lidingöbanan och här finns även möjlighet att ta Waxholmsbåt in till City. Bil: Den bilburne tar sig till fastigheten via Södra Kungsvägen och parkeringsmöjlighet finns precis intill huset. T-bana: Med den närliggande Lidingöbanan tar du dig med lätthet till Ropstens tunnelbanestation på röda linjen. Båt: Närheten till havet gör att Waxholmsbolagets färjor kastar loss precis runt knuten och trafikerar linjer både in till City och ut till Stockholms skärgård.

Vägbeskrivning

Gåshaga brygga är den yttre ändstationen på Lidingöbanan och här finns även möjlighet att ta Waxholmsbåt in till City. Bil: Den bilburne tar sig till fastigheten via Södra Kungsvägen och parkeringsmöjlighet finns vid gymmet ca 200 m från kajhuset. T-bana: Med den närliggande Lidingöbanan tar du dig med lätthet till Ropstens tunnelbanestation på röda linjen. Båt: Närheten till havet gör att Waxholmsbolagets färjor kastar loss precis runt knuten och trafikerar linjer både in till City och ut till Stockholms skärgård.

Södra Hamnpromenaden 10
Sökhjälp