Skriv ut

Skapa PDF

Distansgatan 2, Högsbo-Sisjön

västra frölunda

Ljus och fräsch lokal, lämpad för kontor/showroom/lättare produktion och lager. Ena delen av lokalen har en mindre markport.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 310 - 435 m²
Karta

Information

Beskrivning

Bra lokal med lättilllgängligt och väl synligt läge. Lokalen ligger i nära anslutning anslutning till Marklandsgatans stora kollektivtrafikknutpunkt, Flatåsmotet, Dag Hammarsköldsleden och närcentralt med Linnéplatsen på 5-10 min avstånd med bil/kollektivtrafik. Lokalstorlek från 310 m2 upp till 435 m2 och passande för kontor/showroom/lättare produktion och lättlager. Runt fastigheten finns ett trettiotal parkeringar och gästparkering. Goda kollektivtrafikförbindelser, med hållplats direkt utanför fastigheten och en hållplats från den stora kollektivtrafikknutpunktenMarklandsgatan.

Utförande

Teknisk information

Takhöjd

2,73 m

Lokalen kan nås via

- lastbil

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 310 435

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Precis framför fastigheten finns en busshållplats som trafikeras av linje 84 samt 95 som tar dig till knutpunkten Marklandsgatan, Sisjön samt Frölunda Torg.

Distansgatan 2
Sökhjälp