Skriv ut

Skapa PDF

Marieholmsgatan 42

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Lager/Logistik
Storlek: 2 154 - 2 154 m²
Karta

Information

Beskrivning

I populära och lättillgängliga Marieholm intill Göta Älv erbjuds nu möjlighet att hyra ett oisolerat kallager om ca 2154 kvm. Lagret har bra golvbärighet, travers, 4 stora portar och möjlighet till utvändig uppställningsplats. Det strategiska läget med direkt anslutning till Marieholmsgatan, E45 och pågående Marieholmsförbindelsen gör att lokalen nås smidigt med bil.

Utförande

Byggår

1975

Planlösning

Öppen.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 154 2 154

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak karaktäriseras som ett industri- och handelsområde. Här finns allt ifrån lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor.

Närservice

Ca 1 km från lokalen ligger Gamlestadstorget som är under stor utveckling. Här planeras för en folktät och attraktiv stadsdel med nya bostäder, cityhandel och service.

Kommunikationer

Mycket goda förbindelser i området, vilka kommer att bli ännu bättre när den nya "Marieholmsförbindelsen" står klar inom ett par år.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Marieholmsgatan 42
Sökhjälp