Skriv ut

Skapa PDF

Marieholmsgatan 46

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 182 - 182 m²
Karta

Information

Beskrivning

I populära och lättillgängliga Marieholm intill Göta Älv erbjuds nu möjlighet att hyra en modern kontorslokal om ca 182 kvm. Det strategiska läget med direkt anslutning till Marieholmsgatan, E45 och pågående Marieholmsförbindelsen gör att lokalen nås smidigt med bil. Lokalen genomgick en renovering 2012 och har blivit till en ljus och fräsch kontorslokal. Större delen av lokalen är öppen yta med plats för flertalet skrivbord men det finns också ett rymligt kontorsrum samt ett konferensrum. Här är det bara att flytta in och trivas!

Utförande

Byggår

1975

Renoveringsår

2012

Våningsplan

2

Planlösning

Öppen planlösning med kontors- och konferensrum.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 182 182

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak karaktäriseras som ett industri- och handelsområde. Här finns allt ifrån lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor.

Närservice

Ca 1 km från lokalen ligger Gamlestadstorget som är under stor utveckling. Här planeras för en folktät och attraktiv stadsdel med nya bostäder, cityhandel och service.

Kommunikationer

Mycket goda förbindelser i området, vilka kommer att bli ännu bättre när den nya "Marieholmsförbindelsen" står klar inom ett par år.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Marieholmsgatan 46
Sökhjälp