Skriv ut

Skapa PDF

Distansgatan 2

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 435 - 435 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuds en ljus och rymlig blandlokal i bottenplan bestående av både öppna ytor och kontorsrum vilket möjliggör flera användningsområden. Lokalen är strategiskt bra belägen i direkt anslutning till Flatåsmotet längs med Dag Hammarskjöldsleden med ett flertal parkeringsplatser. Stort serviceutbud finns en kort biltur bort på Frölunda Torg och köpcentrum 421.

Utförande

Byggår

1982

Planlösning

Blandad.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 435 435

Omgivning

Omgivning/natur

Norra Högsbo Industriområde är ett av Norra Europas största kluster av industriverksamheter där drygt 1000 verksamma företag huserar. Numera är de stora landmärkena i området Pågens fabrik, Kahls kaffefabrik och Köpcenter 421 och kommer i framtiden att inkluderas i en av Göteborgs största bostadsbyggnationer då Dag Hammarsköldsleden kan komma att förändras till en boulevard som en förlängning av Linnegatan med bostäder och utökad kollektivtrafik.

Närservice

En kort biltur från lokalen når du köpcentrum Frölunda Torg och 421, här finns all service och butiker man kan önska.

Kommunikationer

Precis framför fastigheten finns en busshållplats som trafikeras av linje 84 samt 95 som tar dig till knutpunkten Marklandsgatan, Sisjön samt Frölunda Torg.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Distansgatan 2
Sökhjälp