Importgatan 10 - Kontor
Importgatan 10 - Kontor
Importgatan 10 - Kontor

Göteborg

Favorit Dela

Importgatan 10

Beskrivning

I Hisings Backa finns nu en rymlig och trevlig kontorslokal att hyra med både kontorsrum och öppna ytor. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp med vitmålade väggar och textilmatta på golvet. Stigs Center ligger alldeles intill lokalen med stort serviceutbud. Lokalen når du smidigt med både bil och buss!
  • Total yta

    315 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 29:27

Byggår:

1971

Våningsplan:

1

Planlösning:

Kontorsrum och öppna ytor.


Omgivning

Omgivning/natur:

En mycket tillgänglig fastighet på välkänd adress i Hisings Backa precis intill Stigs Center med all dess service. I närområdet finns allt ifrån hotell till verkstäder. Några minuter bort ligger Ikea och Bäckebol köpcenter. På fastigheten sitter flera företag från olika branscher ihop med ett mindre kontorshotell och en restaurang. Fastigheten är belägen precis bakom Stigs Center, ett stenkast från motorvägen. Nära till både Göteborg och Kungälv.

Närservice:

Stigs Center ligger i närheten av lokalen och erbjuder utbud av service och restauranger.

Kommunikationer:

Hit tar du dig lättast med bil eller buss via E6. Grön Express går med täta turer från centrum och Kungälv.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrningschef

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Importgatan 10

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör