Skriv ut

Skapa PDF

Importgatan 10

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 315 - 315 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Hisings Backa finns nu en rymlig och trevlig kontorslokal att hyra med både kontorsrum och öppna ytor. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp med vitmålade väggar och textilmatta på golvet. Stigs Center ligger alldeles intill lokalen med stort serviceutbud. Lokalen når du smidigt med både bil och buss!

Utförande

Byggår

1971

Våningsplan

1

Planlösning

Kontorsrum och öppna ytor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 315 315

Omgivning

Omgivning/natur

En mycket tillgänglig fastighet på välkänd adress i Hisings Backa precis intill Stigs Center med all dess service. I närområdet finns allt ifrån hotell till verkstäder. Några minuter bort ligger Ikea och Bäckebol köpcenter. På fastigheten sitter flera företag från olika branscher ihop med ett mindre kontorshotell och en restaurang. Fastigheten är belägen precis bakom Stigs Center, ett stenkast från motorvägen. Nära till både Göteborg och Kungälv.

Närservice

Stigs Center ligger i närheten av lokalen och erbjuder utbud av service och restauranger.

Kommunikationer

Hit tar du dig lättast med bil eller buss via E6. Grön Express går med täta turer från centrum och Kungälv.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Importgatan 10
Sökhjälp