Skriv ut

Skapa PDF

Olof Asklunds gata 1

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 600 - 600 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuds en kontorslokal om 600 kvm i ett av norra Europas största kluster av industriverksamheter. Lokalen är placerad högst upp i huset och breder ut sig över hela våningsplanet med gott om fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp och behaglig arbetsro. I dagsläget är ytan uppdelade i kontorsrum av varierande storlekar samt ett antal konferensrum. Möjlighet finns att modernisera och anpassa planlösningen efter era behov så den passar er verksamhet. Ta chansen att etablera er i ett område som är under stor utveckling och skapa ett kontor efter era önskemål!

Utförande

Byggår

1987

Våningsplan

4

Planlösning

Kontorsrum/anpassningsbar.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 600 600

Omgivning

Omgivning/natur

Norra Högsbo Industriområde är ett av Norra Europas största kluster av industriverksamheter där drygt 1000 verksamma företag huserar. Historiskt har området varit odlingsmarker men när Göteborgs centrala industrier under 60-talet behövde omlokalisera sig byggdes nuvarande struktur upp. Numera är de stora landmärkena i området Pågens fabrik, Kahls kaffefabrik och Köpcenter 421 och kommer i framtiden att inkluderas i en av Göteborgs största bostadsbyggnationer då Dag Hammarskjöldsleden kan komma att förändras till en boulevard som en förlängning av Linnegatan med bostäder och utökad kollektivtrafik. Här kommer också bostadsområdet Södra Änggården att växa upp med färdigställd byggnation 2025.

Närservice

I området finns lunchrestauranger och caféer, önskas ett större utbud tar du dig snabbt med bil till Sisjöns handelsområde, Köpcenter 421 och Frölunda torg. Träningsverket finns på gångavstånd för gymträning.

Kommunikationer

Närmsta busshållplats ligger endast 140 m från fastigheten, med busslinjerna 82 och 758. I närområdet ligger knutpunkten Marklandsgatan med både buss- och spårvagnskommunikationer.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Olof Asklunds gata 1
Sökhjälp