Skriv ut

Skapa PDF

Hjärsåsvägen15, Skåne

knislinge

Hyresobjektet ger goda förutsättningar för Utveckling, industriproduktion, lager och logistik. Ytorna är flexibla Objektet är beläget i Knislinge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik
Hyra: 250 kr/m²/år
Storlek: 2 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

Objektet är beläget i Knislinge ett samhälle med industri, utvecklingsföretag, logistik, e-handel. Samhället har all service i form av livsmedel, restauranger, cafe, apotek, läkare mm. Samhället är beläget vid väg 19 ca 25km norr Kristianstad. Samma avstånd till Hässleholm Samhället har under tät busstrafik till Kristianstad och Hässleholm med flyg och järnvagsförbindelser. Till Malmö-Lundområdet ca 60-80 minuter med bil Byggnaden Byggnad i 2 plan med kontor och personalutrymmen på ovanplan och verkstad med lager i botten. Äldre byggnad, delvis tillbyggd år 2010 och renoverad genom åren. Fasader i tegel. Yttertak med plåt. Stomme i betong. Uppvärmning med luftburen värme via värmepump, samt även elradiatorer. Kontorsdel på ovanplanet med reception, ca 8 kontorsrum, 2 konferensrum och 2 toaletter. Kontor kan vara 1 person med egen kontorsplats till större ytor för gemensamma kontor Personaldel med omklädning, duschrum och matrum med kök. Paneler delvis i taken. Hygienrum med klinkergolv och kaklade duschrum. Bottenplanet utgörs av del av verkstadslokal, resterande delar är arkiv och förrådsrum Parkering direkt i anslutning till fastigheten.

Utförande

Planlösning

Byggnad i 2 plan med kontor och personalutrymmen på ovanplan och verkstad med lager i botten. Fasader i tegel, plåt och dubbelklätt tak. Verkstadsdelarna utgörs av en större huvudbyggnad och två flygeldelar. Huvudbyggnad med stomme i betong med i mittdelen bärande pelare. Plåt i vägg och innertak. Större del med god takhöjd, ca 6 m till traversbana, mindre lokaldelar med lägre takhöjd. Portar åt sydväst Traverskranar i högdelen 3 st 10 ton och 1 st 3 ton I flygeldel åt nordväst finns en större hall från 2010. Stålstomme med fasader i plåt och dubbelklätt tak. Golv i betong. Invändig höjd till traversbana uppskattad till 6m. I denna del finns 2 st 20 ton traverser och 1 st 2 ton travers. Portar i båda ändar av lokalen I flygeldel åt sydväst finns en lokaldel med verkstad. Stålstomme med fasad i plåt och duk på yttertaket. Invändigt golv i betong och takhöjd 4 m. I lokalen finns 2 traverser om 3.2ton. Den andra lokalen är en tvätthall uppförd med betongelement. Port finns. Invändigt med epoxibehandlat betonggolv och plastpaneler på vägg och tak.

Teknisk information

Uppvärmning

Uppvärmning sker i huvudsak med värmepumpar

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 300 250
Industri/Verkstad 2 000

Ekonomi

Hyra

250 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Knislinge ligger vackert beläget på en sluttning med Helgeå rinnande genom samhället på sin väg mot havet vid Åhus. Samhället är omgivet av vacker skog mestadels lövskog. Golfbana belagen i samhället, och Wanås Konstpark med Hotel och restaurang prisat i White Guide Wanås Konstpar

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering direkt i anslutning till fastigheten

Närservice

Objektet är beläget i Knislinge ett samhälle med industri, utvecklingsföretag, logistik, e-handel. Samhället har all service i form av livsmedel, restauranger, cafe, apotek, läkare mm.

Kommunikationer

Samhället är beläget vid väg 19 ca 25km norr Kristianstad. Samma avstånd till Hässleholm. Samhället har tät busstrafik till Kristianstad och Hässleholm med flyg och järnvagsförbindelser. Till Malmö-Lundområdet ca 60-80 minuter med bil

Skyltläge

Fastigheten är belägen direkt i anslutning till Knislinge samhälle vid Hjärsåsvägen. Knislinge ligger i Nordöstra Skåne ca 1½timme från Malmö/Köpenhamn. Närmsta städer är Kristianstad och Hässleholm ca 20 min. God kollektivtrafik och vägar ger snabba förbindelser.

Vägbeskrivning

Fastigheten är belägen direkt i anslutning till Knislinge samhälle vid väg 19. Knislinge ligger i Nordöstra Skåne ca 1½timme från Malmö/Köpenhamn. Närmsta städer är Kristianstad och Hässleholm ca 20 min. God kollektivtrafik och vägar ger snabba förbindelser.

Hjärsåsvägen15
Sökhjälp