Skriv ut

Skapa PDF

Hagatorget 1, Centralt

söderköping

Vill du växa med ditt företag i en kreativ och professionell miljö? Vi arbetar i samverkan för gemensam framgång och tillväxt - Du är viktig partner!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Hyra: I hyran ingår kontorsmöbler, Internet uppkoppling via fiber, städning och viss marknadsföring samt möjlighet att boka konferensrum och eventyta.
Storlek: 12 m²
Tillträde: 2019-03-01 Omgående eller efter önskemål
Karta

Information

Beskrivning

Vi kallar oss en Mötesplats för företag och näringslivets intressenter och har skapat en miljö där man hittar samverkan och inspiration för gemensam tillväxt! Här finns fasta och tillfälliga kontorsplatser med möjlighet att boka konferensrum och även tillgång till en större Eventyta. Fritt WIFI för gäster och fast internetuppkoppling via fiber för våra hyresgäster. Vi har ett antal olika erbjudanden men kontakta oss gärna så vi hittar just lösningen för just ditt företags behov! 1. Företagsetablering samt aktivt samarbete med andra företag. Enskilt kontor eller delad plats i kontor. Coffice Business - från 5000 kr/månad 2. För dig med ett registrerat företag som har varit verksamt i max 1 år. Delad arbetsplats i vår öppna yta. Coffice TakeOff - från 2500 kr/månad. 3. Delad arbetsplats i vår öppna yta. För dig som har en affärsidé med möjlighet till utveckling eller i samband med utbildning i ”Steget till eget”. 1 tim coaching/månad i ett år ingår. Coffice Startup - från 800 kr/månad. 4. Boka din tillfälliga arbetsplats Coffice Dospace 5-kort (500:-) eller 10-kort (700:-) för dig som vill slå dig ner och jobba i vår öppna yta: 5. BOKA konferensrum. Från 8-36 sittplatser. Pris efter Överenskommelse.

Utförande

Byggår

1950

Renoveringsår

2018

Våningsplan

1 av 4

Antal rum

7

Planlösning

Alla kontor i markplan och med stora fönster.

Teknisk information

Takhöjd

3,7 m

Uppvärmning

Centralvärme

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Bil och buss. Lokalen ligger endast 100 m från central busstation och flera större parkeringsytor.

Ventilation

Nyinstallerad ventilation och -klimatanläggning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 12 6 000

Ekonomi

Hyra

I hyran ingår kontorsmöbler, Internet uppkoppling via fiber, städning och viss marknadsföring samt möjlighet att boka konferensrum och eventyta.

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Vacker äldre stadsbebyggelse med närhet till Göta kanal och grönormråden.

Företag i närheten

Mångsidigt lokalt näringsliv med små och medelstora företag inom handel, service och viss tillverkande industri.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering är fri men med användande av p-skiva på vissa platser. Vid Resecentrum finns 24 timmars - och 6- dygnsparkering

Närservice

Livsmedel och fackhandel och service med gångavstånd.

Kommunikationer

Resecentrum 100 m och 75 m till anslutning av E22 och Väg 210.

Skyltläge

Absolut centralt med stora fönster.

Vägbeskrivning

Central placering i Söderköping. E22 från norr via Norrköping och från söder E22 från Kalmar. Väg 210 från Linköping.210

Övrig information

Övrigt

Idag finns 36 företag på plats som antingen hyr egen kontorsplats eller är sk. Supporterföretag och samverkar i våra nätverk. Här finns också Söderköpings kommun och lokala företagarföreningar som hyr lokaler och arbetsplatser.

Dokument

Länkar

Hagatorget 1
Sökhjälp