Fraktvägen 3, Mölnlycke, Mölnlycke - Lager
Fraktvägen 3, Mölnlycke, Mölnlycke - Lager
Fraktvägen 3, Mölnlycke, Mölnlycke - Lager

Mölnlycke | Mölnlycke

Favorit Dela

Fraktvägen 3

Fryslager med lager och kontorsytor om 2 700 kvm i egen byggnad i Mölnlycke. Hyresledigt f.r.o.m. 2020-01-01.

Beskrivning

Fryslager med lager- och kontorsytor om 2 700 kvm i egen byggnad i Mölnlycke. Hyresledigt f.r.o.m. 2020-01-01. Lokalen har tre stycken portar med lastkaj. Kontorsytorna är fördelade på två plan med blandad planlösning. Bra rangerytor och gott om parkeringsplatser. Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare info!
  • Total yta

    2700 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Bråta industriområde strax nordöst om centrala Mölnlycke vid Landvettersjön. Nära till riksväg 27 och mycket bra skyltläge.

Närservice:

I centrala Mölnlycke, endast fem minuter bort med bil, finns ett gott utbud av restauranger. I centrum finns även butiker, shopping, bankomat, postombud och bensinstation.

Kommunikationer:

Boråsvägen går utanför fastigheten och går hela vägen till R27 som kopplar samman Mölnlycke med Göteborg och Borås. Bilfärden tar endast några minuter till centrala Mölnlycke, 15 minuter till Göteborg och 35 minuter till Borås. Buss 611 trafikerar fastigheten med hållplats "Bråta Industriområde" och kopplas smidigt samman med pendeltåg mot Göteborg och Borås vid Mölnlycke station.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

WB

Uthyrare

William Bengtsson

william.bengtsson@corem.se

08-5 VISA NR 08-503 853 93

Marknadsförs av Corem Property Group AB

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Fraktvägen 3

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Genom att satsa expansivt på rätt fastigheter i rätt lägen är Corem en attraktiv hyresvärd som kan erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster effektiva och passande lokaler. Vårt aktuella fastighetsbestånd består av 160 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 1 200 000 kvm (per 30 juni 2016).

Fler annonser från denna annonsör