Skriv ut

Skapa PDF

Fraktvägen 3, Mölnlycke

mölnlycke

Fryslager med lager och kontorsytor om 2 700 kvm i egen byggnad i Mölnlycke. Hyresledigt f.r.o.m. 2020-01-01.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 2 700 m²
Tillträde: 2020-01-01
Karta

Information

Beskrivning

Fryslager med lager- och kontorsytor om 2 700 kvm i egen byggnad i Mölnlycke. Hyresledigt f.r.o.m. 2020-01-01. Lokalen har tre stycken portar med lastkaj. Kontorsytorna är fördelade på två plan med blandad planlösning. Bra rangerytor och gott om parkeringsplatser. Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 700

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Bråta industriområde strax nordöst om centrala Mölnlycke vid Landvettersjön. Nära till riksväg 27 och mycket bra skyltläge.

Närservice

I centrala Mölnlycke, endast fem minuter bort med bil, finns ett gott utbud av restauranger. I centrum finns även butiker, shopping, bankomat, postombud och bensinstation.

Kommunikationer

Boråsvägen går utanför fastigheten och går hela vägen till R27 som kopplar samman Mölnlycke med Göteborg och Borås. Bilfärden tar endast några minuter till centrala Mölnlycke, 15 minuter till Göteborg och 35 minuter till Borås. Buss 611 trafikerar fastigheten med hållplats "Bråta Industriområde" och kopplas smidigt samman med pendeltåg mot Göteborg och Borås vid Mölnlycke station.

Fraktvägen 3
Sökhjälp