Jordbro
| Jordbro

Favorit Dela

Armaturvägen 3 F

Lager- och kontorslokal med två stycken markportar. Utmärkt för e-handel eller plocklager.

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  460 m²

 • Hyra:
I f.d. Postens lager- och kontorslokal på Lagervägen 3 F i Jordbro finns nu 460 mycket fina kvm hyreslediga. Lokalen är utformad med en stor öppen yta, kontorsrum, lunchrum, omklädningsrum och wc. två stycken markportar om 3x3 meter bidrar till smidig in- och utlastning. Lokalen lämpar sig utmärkt för exempelvis e-handel eller plocklager. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info.
 • Total yta

  460 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jordbromalm 6:62


Omgivning

Omgivning/natur:

Jordbro Företagspark är beläget i Västerhaninge cirka 25km söder om Stockholm city och är ett av Stockholmsregionens största och mest expansiva industriområden. I området finns redan etablerade företag som Rexel, Coca-Cola, TD TechData, Frigoscandia, Dagab, Åhléns och Green Cargo.

Närservice:

I Jordbro Industriområde finns flertal lokala lunchrestauranger inom gångavstånd. Övriga tjänster inom industriparken består av gym, posttjänst, tennisklubb och golfhall. Med 1,5km till Jordbro Centrum finns det ett urval av diverse servicetjänster i form av café, restauranger, livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, småbutiker och bibliotek.

Kommunikationer:

Med flertal busslinjer kommer du från olika områden inom Jordbro Industriområde till Jordbro Station där pendeltåget sedan tar dig till Stockholm Central på 30 minuter. Jordbro ligger även väldigt bra till där Södertörnsleden har förbindelse med både väg 73 mellan Stockholm och Nynäshamn samt E4/E20 via Huddinge/Flemingsberg.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

SN

Uthyrare

Sofie Nyberg

sofie.nyberg@corem.se

070 VISA NR 070 975 56 58

MA

Förvaltare

Mattias Ahlberg

mattias.ahlberg@corem.se

08 5 VISA NR 08 503 853 08

Marknadsförs av Corem Property Group AB
Box 56085, Riddargatan 13 C
10217 Stockholm
corem.se
Armaturvägen 3 F

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Genom att satsa expansivt på rätt fastigheter i rätt lägen är Corem en attraktiv hyresvärd som kan erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster effektiva och passande lokaler. Vårt aktuella fastighetsbestånd består av 160 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 1 200 000 kvm (per 30 juni 2016).

Fler annonser från denna annonsör