Solna | Solna

Favorit Dela

Sundbybergsvägen 9

Lokal om 1168,5 kvm i ljusa och mjuka färger. Lokalen har fräscha ytskikt och bra med dagsljus med högt läge i fastigheten. Plan 4 & 5.

Beskrivning

En trevlig lokal om tot. 1168,5 kvm i Solna. Lokalen ligger i en fastighet som präglas av polisiär verksamhet och "grannar" såsom Polisen, Tingsrätten , Passenheten. Säkerheten är god. Bra kommunikationer med buss och närhet till T-bana. Tunnelbana i Solna Centrum 650 meter. Busshållplats 50 meter. Linje 506 samt 507 som går till Odenplan T-bana samt Hallonbergen T-bana. Månadshyra inklusive värme, kyld tilluft, el, sophantering och fastighetsskatt är 252 774:- ex moms. Parkeringsplatser finns att hyra i garage. Pris på begäran. Bra fiberanslutningar. Momspliktig verksamhet krävs. Välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning!
  • Total yta

    1168 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 1 168

Utförande

Våningsplan:

4


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johnny Korhonen

Uthyrare

Johnny Korhonen

jk@kwpa.se

070- VISA NR 070-727 49 47

Marknadsförs av Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA
kwpa.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Sundbybergsvägen 9

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör