Fasad
Vy ut från loungeyta
Kök/Loungeyta
Fasad
Loungeyta
Kök
Kök
Fasad med alla hyresgäster som sitter i huset
Kontorsrum
Kontorsrum
Kontorslandskap
Lindholmspiren 7, Lindholmen, Göteborg - Kontor
Lindholmspiren 7, Lindholmen, Göteborg - Kontor
Lindholmspiren 7, Lindholmen, Göteborg - Kontor
Stort konferensrum med utgång till takterrass
Stort konferensrum med utgång till takterrass
Stort konferensrum med utgång till takterrass
Kök i stora konferensrummet
Loungeyta i det stora konferensrummet
Takterrass
Vybild utanför

Lindholmen | Göteborg

Favorit Dela

Lindholmspiren 7

Kontorshotell med all inklusive! Unik service och hög säkerhet. Gemensam terrass och grymt läge med närhet till all tänkbar kommunikation!

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra arbetsplatser i en egen kontorslokal eller i gemensamt landskap! Det finns två olika alternativ: 1. Kontorslokal på 315 kvm på Lindholmen på Lindholmspiren i nybyggt hus med takterass och parkeringsgarage. 2. 1-8 arbetsplatser i kontorslandskap på Lindholmspiren nybyggt hus med takterass och parkeringsgarage. Båda alternativen med tillgång till full service i form av: Bemannad reception, tillgång till flertal konferensrum, stora som små, tysta rum och mötesrum. Ett stort och trevligt cafe/lunchrum/loungeyta med Lindholmens bäst utsikt över småbåtshamnen och fastlandet. I priset inkluderas kaffe, wifi, larm, städning två ggr i veckan, printer/papper, fredagsfrukost, receptionsservice, kontorsplatser med höj- och sänkbara skrivbord, låsbara förvaringsskåp och bekväma kontorsstolar! Här sitter du vid ett populärt gångstråk mitt på Lindholmspiren. Bättre läge på Lindholmen hittar man inte! Högt i tak och ljusa luftiga lokaler i helt nybyggt hus. Lokalerna är fullt utrustade med larm och passersystem och håller hög säkerhetsklass. Huset har gemensam takterrass och trevliga lounger. Cykelparkering i tillhörande garage, dusch- och omklädningsrum. Här har ni 30 sekunders promenad till Älvsnabben, Lindholmen Science Park och Hotel Radisson Blue.
  • Total yta

    315 m2


Utförande

Byggår:

2017

Våningsplan:

2

Planlösning:

Blandad.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Här i området finns all möjlig tänkbar service! Friskvård, café och restauranger, hotell, frisör, skolor och kontor. På området rör sig studenter, forskare, gymnasieelever, boende, entreprenörer, medarbetare vid internationella företag och nationella myndigheter, hotellgäster och nyfikna besökare. Cirka 375 företag har valt att lägga sina kontor på Lindholmen Science Park och till det två universitet och sex gymnasieskolor.

Närservice:

I samma fastighet ligger gymmet Fysiken, lunchrestaurangen L'Kitchen och L's Express, Älvrummet, frisör och diverse IT- och techbolag. Runt hörnet ligger hotellet Radisson Blu och Science Park.

Kommunikationer:

Här sitter du med 4 minuters promenad till busshållplatsen Lindholmen. Här går bussarna ofta och tar dig till Centralstationen på 10 minuter. Här kan du också gå till färjan på 30 sekunder och ta båten över älven.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Lindholmspiren 7

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 69 länder och har över 12 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Real Estate Management Services och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör