Skriv ut

Skapa PDF

Lindholmspiren 7, Lindholmen

göteborg

Kontorshotell med all inklusive! Unik service och hög säkerhet. Gemensam terrass och grymt läge med närhet till all tänkbar kommunikation!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 315 - 315 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra arbetsplatser i en egen kontorslokal eller i gemensamt landskap! Det finns två olika alternativ: 1. Kontorslokal på 315 kvm på Lindholmen på Lindholmspiren i nybyggt hus med takterass och parkeringsgarage. 2. 1-8 arbetsplatser i kontorslandskap på Lindholmspiren nybyggt hus med takterass och parkeringsgarage. Båda alternativen med tillgång till full service i form av: Bemannad reception, tillgång till flertal konferensrum, stora som små, tysta rum och mötesrum. Ett stort och trevligt cafe/lunchrum/loungeyta med Lindholmens bäst utsikt över småbåtshamnen och fastlandet. I priset inkluderas kaffe, wifi, larm, städning två ggr i veckan, printer/papper, fredagsfrukost, receptionsservice, kontorsplatser med höj- och sänkbara skrivbord, låsbara förvaringsskåp och bekväma kontorsstolar! Här sitter du vid ett populärt gångstråk mitt på Lindholmspiren. Bättre läge på Lindholmen hittar man inte! Högt i tak och ljusa luftiga lokaler i helt nybyggt hus. Lokalerna är fullt utrustade med larm och passersystem och håller hög säkerhetsklass. Huset har gemensam takterrass och trevliga lounger. Cykelparkering i tillhörande garage, dusch- och omklädningsrum. Här har ni 30 sekunders promenad till Älvsnabben, Lindholmen Science Park och Hotel Radisson Blue.

Utförande

Byggår

2017

Våningsplan

2

Planlösning

Blandad.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 315 315

Omgivning

Omgivning/natur

Här i området finns all möjlig tänkbar service! Friskvård, café och restauranger, hotell, frisör, skolor och kontor. På området rör sig studenter, forskare, gymnasieelever, boende, entreprenörer, medarbetare vid internationella företag och nationella myndigheter, hotellgäster och nyfikna besökare. Cirka 375 företag har valt att lägga sina kontor på Lindholmen Science Park och till det två universitet och sex gymnasieskolor.

Närservice

I samma fastighet ligger gymmet Fysiken, lunchrestaurangen L'Kitchen och L's Express, Älvrummet, frisör och diverse IT- och techbolag. Runt hörnet ligger hotellet Radisson Blu och Science Park.

Kommunikationer

Här sitter du med 4 minuters promenad till busshållplatsen Lindholmen. Här går bussarna ofta och tar dig till Centralstationen på 10 minuter. Här kan du också gå till färjan på 30 sekunder och ta båten över älven.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Lindholmspiren 7
Sökhjälp