Skriv ut

Skapa PDF

Alströmergatan 39, Kungsholmen

stockholm

Högst upp i huset finns denna effektiva kontorslokal med spännande industrikaraktär ledig för uthyrning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 360 m²
Tillträde: enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Mycket bra läge på Kungsholmen både vad gäller kommunikationer och närservice. Lokalen kan hyras möblerad och det finns möjlighet till kortare avtalslängd! Huset uppfördes år 1898 och omvandlades till kontor i mitten av 1980-talet. Huset inrymmer till största delen kontor men här finns även en restaurangskola och hotell. Total uthyrningsbar area uppgår till ca 10 262 kvm. Huset har fem våningar över mark samt en källarvåning och har en helt unik överglasad innergård som måste upplevas. Det finns fastighetsgemensamma omklädningsrum för herr och dam med bastu samt garage och cykelrum.

Utförande

Byggår

1898

Våningsplan

5

Planlösning

Lokalarean utgörs av ett stort öppet landskap med fysisk plats för upp till ca 30-40 arbetsplatser (ventilationen är dimensionerad för ca xx pers vid full beläggning). Lokalen har två mötesrum för ca 6 personer vardera med en fantastisk utsikt över Stockholm. I anslutning till pentryt finns en loungeyta med en mötesgrupp och längst ner i lokalen finns ytterligare en vilka inbjuder till informella möten och social samvaro. Lokalen har ett snyggt, modernt pentry med matplats för ca 6 personer, tre fräscha wc varav en rwc samt två förråd varav ett är städförråd. I anslutning till entrén finns utrymme för kopiator och pappersåtervinning. Lokalen har en modern industriell karaktär med synliga betongtakbalkar och installationer samt snedtak med bevarad takhöjd ända upp till nock. Lokalen är smakfullt inredd med en ljuddämpande grå textilmatta och ljuddämpande undertak i träullit vilket ger en behaglig akustik. Möbler och snickarbyggda personalskåp (36 stycken) kan ingå i förhyrningen. Säkerhet: Lokalens skalskydd svarar upp till skyddsklass 2 ur försäkringssynpunkt. Det finns larm (som behöver separeras från hyresvärdens egna) med glaskrossdektektorer, fönsterlås och passersystem. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk och välja bredbandsleverantör. Kyla/ventilation: Helt nytt klimatsystem med närvarostyrd till- och frånluft och kyla via bafflar.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 360

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Kungsholmen nära de vackra omgivningarna längs Karlbergskanalen med härliga promenadstråk.

Parkeringsmöjligheter/garage

Platser i fastighetens garage kan hyras i mån av plats (innerplats och ytterplats).

Närservice

Här finns ett gediget serviceutbud med populära Västermalmsgallerian inom kort gångavstånd. I närområdet finns ett par större gym, flertalet livsmedelsaffärer samt ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer med mera.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med ca 350 meters gångavstånd till Fridhemsplans tunnelbanestation där blå och grön tunnelbanelinje möts. Flera busslinjer passerar S: t Eriksgatan, exempelvis stombusslinjerna 1,3 och 4. E4:an nås enkelt för bilburna.

Övrig information

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt.Vänligen respektera att all kontakt skall gå via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Alströmergatan 39
Sökhjälp
Smygtitta