Skriv ut

Skapa PDF

Bilgatan 20, Rollsbo

kungälv

Ett kontor på 338 kvm finns nu tillgänglig i Rollsbo!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 338 - 338 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ett trevlig kontor i Rollsbo om 338 kvm. Det finns möjlighet till att göra lokalanpassningar efter behov. Fastigheten är inhägnad med grind som låses vid klockan 18:00, på framsidan finns ett stort antal fria parkeringsplatser att nyttja. Se gärna planlösningen i pdf format. Välkommen till oss för bokning av visning och ytterligare information!

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Lätt tillgänglig både via kollektivtrafik och bil

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 338 338

Omgivning

Omgivning/natur

I Rollsbo har du möjlighet att arbeta i en av Göteborgsregionens absolut mest expansiva miljöer! Endast tjugo minuters resväg från Göteborg erbjuder Rollsbo Företagscentrum en kreativ och expansiv arbetsmiljö med 350 företag som närmaste grannar.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda!

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Dokument

Bilgatan 20
Sökhjälp