Skriv ut

Skapa PDF

Bilgatan 20, Rollsbo

kungälv

En kontorslokal är nu tillgänglig i expansiva Rollsbo i Kungälv!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 340 - 340 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ett trevligt kontor i Kungälv, Rollsbo på 340 kvm. Det finns möjlighet till att göra lokalanpassningar efter behov. Fastigheten är inhägnad med grind som låses vid klockan 18:00, på framsidan finns ett stort antal fria parkeringsplatser att nyttja. Se gärna planlösningen i pdf format. Välkommen till oss för bokning av visning och ytterligare information!

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Närhet till E6:an samt busshållplats precis utanför fastigheten

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 340 340

Omgivning

Omgivning/natur

I Rollsbo har du möjlighet att arbeta i en av Göteborgsregionens absolut mest expansiva miljöer! Endast tjugo minuters resväg från Göteborg erbjuder Rollsbo Företagscentrum en kreativ och expansiv arbetsmiljö med 350 företag som närmaste grannar.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter utanför fastigheten.

Skyltläge

Ja!

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Dokument

Bilgatan 20
Sökhjälp