Umeå | UMEÅ

Favorit Dela

Storgatan 43

Kontor med bra läge mitt i City.

Beskrivning

Två kontorsrum om ca 17 och 25 kvm som kan hyras var för sig eller gemensamt. Trevliga rum med ljusa ytskick, härligt ljusinsläpp och tillgång till gemensamt kök, fikarum och mindre mötesrum. Kontoret är perfekt för det mindre företaget med ett utmärkt läge mitt i centrala Umeå. Välkommen att kontakta oss vid fler frågor.
  • Total yta

    25 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 13 25

Utförande

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

I närliggande omgivning finns alla bekvämligheter som centrala umeå kan erbjuda i form av restauranger och handel. I samma fastighet finns ett gym, restaurang och frisör. 100% Förnyelsebar el.

Närservice:

I absolut närhet finns all tänbar service i form av handel, restauranger, gym samt bra parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer:

Utmärkt cityläge med närhet till Vasaplan där alla stadsbussar passerar och ca 5 minuters promenad till centrala tågstationen samt busstationen dit alla regionbussar kommer. Med bil tar det endast 5-10 minuter att ta sig till Umeå flygplats.


Övrig information

Övrigt:

Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och andra serviceinrättningar. Ett stenkast från lokalen ligger Umeälven med dess gångstråk och parker. Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat. Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Maria Kolterud

Maria Kolterud

Maria.Kolterud@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 59

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
dios.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Storgatan 43

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör