Skriv ut

Skapa PDF

Bilgatan 20, Rollsbo

kungälv

Lagerlokal med öppen planlösning på 594 kvm!

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 594 - 594 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra en lagerlokal i Rollsbo industriområde. Lokalen har en öppen planlösning på 594 kvm. Det finns dock möjlighet till att dela upp lokalen eftersom att det finns två tillhörande markportar. Takhöjden är strax över 5 m. Det finns även kontorsrum i anslutning till lagerytan. Fastigheten är inhägnad med grind som låses vid klockan 18:00, på framsidan finns ett stort antal fria parkeringsplatser att nyttja. Välkommen till oss för bokning av visning och ytterligare information!

Utförande

Planlösning

Öppen planlösning.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 594 594

Omgivning

Omgivning/natur

I Rollsbo har du möjlighet att arbeta i en av Göteborgsregionens absolut mest expansiva miljöer! Endast tjugo minuters resväg från Göteborg erbjuder Rollsbo Företagscentrum en kreativ och expansiv arbetsmiljö med 350 företag som närmaste grannar.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns goda parkeringsmöjligheter utanför fastigheten

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Bilgatan 20
Sökhjälp