Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 43, Umeå

umeå

Fint kontorsrum med bra läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 44 - 44 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mycket fin kontorslokal med härligt ljusinsläpp från stora fönster och utsikt mot älven. Kontoret har ljusa ytskick, balkong samt tillgång till gemensamt kök, fikarum och mindre mötesrum. Kontoret är perfekt för det mindre företaget med ett utmärkt läge mitt i centrala Umeå. Välkommen att kontakta oss vid fler frågor.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 44 44

Omgivning

Omgivning/natur

I närliggande omgivning finns alla bekvämligheter som centrala umeå kan erbjuda i form av restauranger och handel. I samma fastighet finns ett gym, restaurang och frisör. 100% Förnyelsebar el.

Närservice

Parkeringshuset Parketten ligger vägg i vägg med denna fastighet.

Kommunikationer

Utmärkt cityläge med närhet till Vasaplan där alla stadsbussar passerar och ca 5 minuters promenad till centrala tågstationen samt busstationen dit alla regionbussar kommer. Med bil tar det endast 5-10 minuter att ta sig till Umeå flygplats.

Övrig information

Övrigt

Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och andra serviceinrättningar. Ett stenkast från lokalen ligger Umeälven med dess gångstråk och parker. Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat. Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Dokument

Storgatan 43
Sökhjälp