Skriv ut

Skapa PDF

Första Långgatan 20, Masthugget

göteborg

Kontor- eller utbildningslokal om totalt 565 kvm. Lokalen är fördelad på två plan med rum i olika storlekar. Grymt läge med bra kommunikationer!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 565 - 565 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en lokal om 565 kvm - lokalen är fördelad på två plan. 415 i ett plan och 150 kvm i ett. Lokalen har access via trapphus och hiss. Lokalen funkar för såväl kontor som utbildning! Läget är centralt och har riktigt bra kommunikationer med knutpunkten Järntorget utanför. Här finns också parkeringsmöjligheter!

Utförande

Planlösning

Rumsindelad.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 565 565

Omgivning

Omgivning/natur

Här finns närhet till vatten och grönska. Längst upp på Linnégatan finns härliga Slottsskogen och längs med vägen dit erbjuds en massa härliga restauranger och shopping.

Närservice

Här i området finns all möjlig tänkbar service - lunchrestauranger, caféer, Saluhall, livsmedelbutik som Netto, Fitness24Seven, Nordic Wellness, kontor och skolor samt mycket shopping & handel!

Kommunikationer

Närmsta hållplats är Masthuggstorget som ligger precis utanför dörren. Till knutpunkten Järntorget tar det endast 3 minuter.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Första Långgatan 20
Sökhjälp