Första Långgatan 20, Masthugget, Göteborg - Kontor
Första Långgatan 20, Masthugget, Göteborg - Kontor
Första Långgatan 20, Masthugget, Göteborg - Kontor
Första Långgatan 20, Masthugget, Göteborg - Kontor

Masthugget | Göteborg

Favorit Dela

Första Långgatan 20

Kontor- eller utbildningslokal om totalt 565 kvm. Lokalen är fördelad på två plan med rum i olika storlekar. Grymt läge med bra kommunikationer!

Beskrivning

Nu erbjuds en lokal om 565 kvm - lokalen är fördelad på två plan. 415 i ett plan och 150 kvm i ett. Lokalen har access via trapphus och hiss. Lokalen funkar för såväl kontor som utbildning! Läget är centralt och har riktigt bra kommunikationer med knutpunkten Järntorget utanför. Här finns också parkeringsmöjligheter!
  • Total yta

    565 m2


Utförande

Planlösning:

Rumsindelad.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Här finns närhet till vatten och grönska. Längst upp på Linnégatan finns härliga Slottsskogen och längs med vägen dit erbjuds en massa härliga restauranger och shopping.

Närservice:

Här i området finns all möjlig tänkbar service - lunchrestauranger, caféer, Saluhall, livsmedelbutik som Netto, Fitness24Seven, Nordic Wellness, kontor och skolor samt mycket shopping & handel!

Kommunikationer:

Närmsta hållplats är Masthuggstorget som ligger precis utanför dörren. Till knutpunkten Järntorget tar det endast 3 minuter.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Första Långgatan 20

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 69 länder och har över 12 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Real Estate Management Services och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör