Skriv ut

Skapa PDF

Mogölsvägen 14, Hedenstorp

jönköping

Efter regn kommer solsken sägs det. För de företag som gått miste om större lokaler på Hedenstorp i Jönköping så har ni nu fått en andra chans.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Hyra: Kallhyra ca 700kr/kvm/år.
Storlek: 9 200 m²
Tillträde: Tillträde efter ök.
Karta

Information

Beskrivning

En modern lokal om ca 9 000 kvm kommer finnas tillgänglig framöver med optimalt läge med skyltläge ut mot riksväg 40. Det finns också möjlighet att bygga ut med ca 5 000kvm. Lokalen är relativt nybyggd, upprättad under 2011. Takhöjden är 10m till underkant balk och lagerdelen utgörs av 8 000kvm. Showroom, kontor och övriga personalytor utgör ytterligare 1 250 kvm. Gör inte samma misstag igen, utan ta chansen och flytta till ett av Jönköpings mest attraktiva lägen!

Planlösning

Utförande

Planlösning

Från entréplan är det en trappa upp till kontor och showroom eller så tar man bara hissen. Man möts av en trevlig miljö med ett stort öppet rum där alla medarbetare kan samlas för att umgås och fika. Runt omkring denna öppna del finns det ett antal kontor,konferensrum och ett pentry. Idag utgör ca 600 kvm av det övre våningsplanet showroom, men det skulle enkelt gå att ställa om ytan till fler kontor och mötesrum. Idag utgörs 8 000 kvm av lager, det är 10m till underkant balk och det finns plats för ca 13 000 pallplatser. Det finns både markport och lastkaj till lokalen samt omklädningsrum och ett utrymme för laddning av truckar finns i anslutning till bakre delen av lagret.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 200
Lager/Logistik 8 000

Ekonomi

Hyra

Kallhyra ca 700kr/kvm/år.

Omgivning

Omgivning/natur

Omgivningen utgörs av lättare industri, kontor samt handel.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns på fastigheten

Närservice

Det mesta inom service finns i Jönköping centrum ca 7,5 km från lokalen.

Kommunikationer

Lokalen är belägen precis intill göteborgsvägen. Busshållplats finns i området och ett stenkast bort ligger Jönköping Airport.

Skyltläge

Skyltläge mot göteborgsvägen

Dokument

Länkar

Mogölsvägen 14
Sökhjälp