Skriv ut

Skapa PDF

Östergatan 39, Centrum

malmö

På bästa läget, precis vid Centralstationen i Malmö, kan vi erbjuda en renoverad kontorslokal på 179 kvadratmeter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 179 m²
Tillträde: Diskuteras
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Östergatan 39. På bästa läge, precis vid Centralstationen i Malmö, kan vi erbjuda en renoverad kontorslokal på 179 kvadratmeter. Kontoret är dimensionerat för ca 15 personer och har en blandad planlösning med enskilda kontorsrum och öppet kontorslandskap. I mitten av lokalen ligger pentryt med pausyta. Ett bättre kontorsläge får man leta efter. Inte nog med att man har nära till allmänna kommunikationer och allt vad staden har att erbjuda så har man även nära till husets restaurang som ligger högst upp i huset med en fantastiskt terrass med utsikt över stadens takåsar. Varmt välkommen att kontakta Malin på Newsec för mer information och en personlig visning.

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Blandad planlösning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 179

Omgivning

Omgivning/natur

Förstklassigt läge precis vid Malmö Centralstation med access till all önskvärt service.

Närservice

Högst upp i huset på plan 5 finns en trevlig restaurang med utomhusterass som blir ett trevligt tillskott på årets varmare dagar där man njuter av ett sydsvästläge. I området finner ni ett stort utbud av service. Här finns lunchrestauranger, caféer och hotell. Ytterligare service tillhandahålls såsom mataffärer, apotek, gym, frisörsalonger, skomakeri, blomsterhandel, bank, optiker mm För den bilburne finns det fyra externa parkeringshus i närområdet, den närmsta finner ni.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig hit oavett om man kommer med tåg, buss, cykel eller bil. Inom fem minuters promenad når ni Malmö Centralstation med tåg och busskommunikationer som tar er såväl inrikes som utrikes. Detta är ett utmärkt pendelläge för den som bor utanför stadskärnan eller för de företag som vill ha det lättillgängligt för sina kunder. Det finns ett stort utbud av parkeringsplatser till fill förfogande för den som kommer med bil: - P-huset Petri, Rundelsgatan 19 - Caroligaraget, Kattsundsgatan.

Dokument

Östergatan 39
Sökhjälp