Skriv ut

Skapa PDF

Essinge Brogata 3, Lilla Essingen

stockholm

Lokal direkt efter Mariebergsbron på Lilla Essingen med anrik historia.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Hyra: 1 876 kr/m²/år. Varmvatten tillkommer om ca 11 kr/m²/år och fastighetsskatt ca 171 kr/m²/år. Sophantering samt el tillkommer efter eget abonnemang. Månadskostnad ca 93 305 kr/mån.
Storlek: 544 m²
Tillträde: Omgående eller enligt ök.
Karta

Information

Utförande

Byggår

1937

Renoveringsår

2003

Våningsplan

1 av 6

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lokalen har egen entré från gatuplan med hall som leder till delen om ca 304 kvm på samma våningsplan och en trappa ner till lokaldelen om ca 240 kvm i övre källarplan där man har fönster på ena långsidan mot innergården. Hiss finns mellan båda planen vilket medför att lokalen till en stor del är tillgänglighetsanpassad. Planlösningen är liknande på varje plan med större rum/korridor i mitten och mindre rum med fönster mot gatuplan eller innergården. Varje våningsplan har kök samt minst en toalett, varav två av dem även har dusch. Vatten finns indraget i de flesta rum då lokalen nyttjats som vårdcentral en gång i tiden. Som kuriosa kan nämnas att lokalen har varit kvartersbiograf från 1930-talet och fram till 1960. En renovering av lokalen är planerad inom kort och vid snabbt tillträde så finns det stora möjligheter att redan i startfasen påverka utformningen.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ventilation

Ja.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 544

Ekonomi

Hyra

1 876 kr/m²/år. Varmvatten tillkommer om ca 11 kr/m²/år och fastighetsskatt ca 171 kr/m²/år. Sophantering samt el tillkommer efter eget abonnemang. Månadskostnad ca 93 305 kr/mån.

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Omgivning/natur

Strandlinjen runt om ön är nästan helt tillgänglig genom olika promenadvägar och med mycket grönska genom dem olika parkerna där Luxparken är den största. I Primusområdet planeras det uppemot 600 hundra bostäder vilket ökar områdets attraktion.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering sker på stadens gator.

Närservice

Utmärkt service i närområdet med flertalet mindre lunchställen i närheten eller så tar man sig genom Luxparken längs med vattnet för att hitta en av dem mer representativa restaurangerna. Övrig service i närområdet består bl. a. av ICA Nära, Apoteket och Puls & Träning med öppet alla dagar i veckan.

Kommunikationer

Busstation Lilla Essingen ligger några steg bort vid brohuvudet med busslinje 1 från Stora Essingen mot Frihamnen där det finns möjlighet att kliva av vid flera tunnelbanestationer med både gröna och röda linjen. Även 56:an trafikerar delar av denna sträcka. Vid Stora Essingen och busstation Broparken finns det även möjlighet att ta tvärbanan mot Sickla alternativt Solna. För den bilburna är läget utmärkt om man önskar sig ta söderut eller norrut på Essingeleden och E4/E20 som går strax invid.

Övrig information

Övrigt

Lokalens kontrakt överlåtes av nuvarande hyresgäst. Kontraktstid fram till 2021-09-30 och med möjlighet till 3 års förlängning. Även nytt hyreskontrakt kan förhandlas fram med hyresvärden.

Essinge Brogata 3
Sökhjälp
Smygtitta