Skriv ut

Skapa PDF

Gudmundsgatan 11, Centrum

göteborg

Lokal i landshövdingehus i Gårda lämpligt för kontor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 111 m²
Tillträde: 1 april 2019
Karta

Information

Beskrivning

Trevlig hörnlokal i charmigt landshövdingehus med närhet till Evenemangstråket. Lokalen består av två rum, pentry och toalett. Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. Fastigheten ägs av Familjebostäder och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 111

Omgivning

Omgivning/natur

Gårda ligger centralt i Göteborg, med närhet till city och evenemangsstråket med sina arenor och evenemangbyggnader så som Ullevi, Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium, Universeum och Världskulturmuseet. Området i norra Gårda har moderniserats med flera nybyggda bostads- och kontorsfastigheter den senaste tiden och fortsatt nybyggnation pågår. Området är har utvecklats till ett mycket attraktivt och centralt område.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med direkt avfart till E6/E20 samt pendeltågshållplats Liseberg. Knutpunkten Korsvägen ligger inom gångavstånd och här avgår flertalet spårvagnar och bussar. Här stannar även flygbussarna som går var 20 minut som tar dig ut till Landvetters flygplats. Det finns gott om p-platser i grannfastigheten - Focushuset. För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet: Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00 www.vasttrafik.se www.trafiken.nu.

Länkar

Gudmundsgatan 11
Sökhjälp