Åbro | Mölndal

Favorit Dela

Metangatan 3

Kontorsyta med möjligheten att sätta sin helt egna prägel. Bra läge i populära Åbro med många företag i området.

Beskrivning

Nu erbjuds 280 kvm kontorsyta att hyra för det mindre företaget. Genom, i nuläget helt råa ytor, kan man här skapa den kontorsmiljön som man önskar. I huset finns hiss. Man kan inspireras av de referensbilder som är tagna på befintliga lokaler som står färdiga. Gott om parkeringsplatser på fastigheten, varav flertalet (12 stycken av 54 stycken) p-platser är försedda med el-stolpar. Fler kan angöras vid behov. Endast ett par minuter bil/buss till Mölndal Galleria och knutpunkt med pendel, spårvagnar och många busslinjer.
  • Total yta

    270 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

BALLTORP 1:145

Byggår:

2017

Våningsplan:

2

Planlösning:

Flexibel.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Åbro Industriområde har ett gott företagsklimat som passar det lilla företaget såväl som det stora. Med direkt närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill. Även flertalet busslinjer går igenom . Det finns flera lunchrestauranger att välja mellan och det är bara ett par minuters bilfärd till Mölndal Galleria där utbudet är ännu större.

Kommunikationer:

Buss 25, 758 och Lila Express trafikerar området och ger möjlighet till att smidigt ta sig till och från jobbet. Dessutom når man lederna i norr, syd och västgående riktning snabbt.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Metangatan 3

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör