Skriv ut

Skapa PDF

Metangatan 3, Åbro

mölndal

Kontorsyta med möjligheten att sätta sin helt egna prägel. Bra läge i populära Åbro med många företag i området.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 270 - 270 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds 280 kvm kontorsyta att hyra för det mindre företaget. Genom, i nuläget helt råa ytor, kan man här skapa den kontorsmiljön som man önskar. I huset finns hiss. Man kan inspireras av de referensbilder som är tagna på befintliga lokaler som står färdiga. Gott om parkeringsplatser på fastigheten, varav flertalet (12 stycken av 54 stycken) p-platser är försedda med el-stolpar. Fler kan angöras vid behov. Endast ett par minuter bil/buss till Mölndal Galleria och knutpunkt med pendel, spårvagnar och många busslinjer.

Utförande

Byggår

2017

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 270 270

Omgivning

Omgivning/natur

Åbro Industriområde har ett gott företagsklimat som passar det lilla företaget såväl som det stora. Med direkt närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill. Även flertalet busslinjer går igenom . Det finns flera lunchrestauranger att välja mellan och det är bara ett par minuters bilfärd till Mölndal Galleria där utbudet är ännu större.

Kommunikationer

Buss 25, 758 och Lila Express trafikerar området och ger möjlighet till att smidigt ta sig till och från jobbet. Dessutom når man lederna i norr, syd och västgående riktning snabbt.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Metangatan 3
Sökhjälp