Frösundavik
| Solna

Favorit Dela

Frösundaviks Allé 1

Frösundavik är ett fantastiskt kontorshus med all service under samma tak. Här är det lätt för både företag och medarbetare att trivas och utvecklas.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  1 142 m²

 • Hyra:
I Frösundavik är ljuset alltid närvarande. Tack vare smala huskroppar med fönster åt olika håll flödar dagsljuset i kontorsytorna. Huskropparna binds samman av en stor öppen ljusgård med grönska och en inbjudande lounge för jobbmöten och pauser. Här finns ett trevligt café med både gott och nyttigt. Dessutom hittar du en stor restaurang med en meny som erbjuder många olika lunchalternativ. Huset har också ett eget gym med den senaste utrustningen från Technogym och många gruppträningspass varje vecka. Det finns också en egen fullstor sporthall, egen tennisbana och möjligheter att låna någon av husets kajaker för en lunchpaddling. Frösundavik är som ett all-inclusive hotell för företag. Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!
 • Total yta

  1142 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Haga 2:8

Våningsplan:

7


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Som hyresgäst har du tillgång till ett nytt stort gym i toppklass. Vi har också en egen fullstor sporthall, egen tennisbana och precis utanför huset finns kajaker och SUP:ar för utlåning. Frösundavik har flera stora och små konferensrum samt en rymlig hörsal. Det finns en stor restaurang med uteservering, ett bra café, en stor lounge med många mötesytor. Här finns också en renommerad frisörsalong, en gemensam reception, en bemannad varumottagning med lastkaj inomhus, en Instabox samt ett cykelgarage och fräscha duschar med både torkrum och tvättmaskin. Vardagen blir enklare med allt under samma tak i Frösundavik.

Kommunikationer:

Frösundavik är nära. Beläget i Solna, precis utanför Norrtull, gör att du enkelt kommer hit med bussar, tvärbanan, flygbussarna eller nya citybanan (pendeltåg). Det är också enkelt att cykla hit, det tar bara 6-7 min till Norrtull genom vackra Hagaparken. Frösundavik har också en egen skyttelbuss som går non-stop morgon och eftermiddag till Solna Station. Vill du ta bil? Inga problem, E:4an och E:18 ligger precis intill huset. Och det finns gott om parkering, både i garage och utomhus. Alla vägar bär till Frösundavik.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Patrik Sundberg

Patrik Sundberg

patrik.sundberg@cbre.com

0733 VISA NR 0733-498 720

0733 VISA NR 0733-498 720

Marknadsförs av CBRE
Jakobsbergsgatan 16
11144 STOCKHOLM
cbre.se
Frösundaviks Allé 1