Skriv ut

Skapa PDF

Frösundaviks Allé 1, Frösundavik

solna

Effektiv företagspark med en fantastisk ljusgård samt ett stort utbud av servicelösningar, för att passa varje medarbetares specifika behov.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 1 000 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Frösundaviks stora och öppna ljusgård medför att lokalerna bokstavligen badar i ljus. Förutom ljusgården, med sina stora restaurang- och caféområden, finns här även hörsalar, konferenscenter och en helt ny träningsanläggning. Gröna lösningar i form av ett genomgripande miljlötänk är essentiellt för lokalerna. Utrymmerna innehåller allt medarbeteare kan behöva för att må bra, med sitt heltäckande serviceområde.

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 000

Omgivning

Närservice

Frösundavik utmärker sig genom dess skräddarsydda servicelösningar. Förutom ett välutrustat gym och övriga sportaktiviter erbjuds även ett flertal café och restaurangmöjligheter i området. Receptionen erbjuder allt från posthantering till catering, städning och vaktmästeritjänster.

Kommunikationer

Frösundavik har ett strategisk perfekt läge, väldigt nära stan, men ändå strax utanför biltullarna. E4an ligger i nära anslutning för den som önskar transporteras med bil och andra kommunikationmedel som till exempel buss, tunnelbana och pendeltåg finns inom gångsavstång. Dessutom ligger Frösundavik utmärkt till för dig som cyklar eller promenerar till jobbet. Just nu pågår arbetet med att bygga en ny ”cykelmotorväg” som kommer gå mellan Norrtull och Kista – och som passerar precis förbi Frösundavik.

Dokument

Länkar

Frösundaviks Allé 1
Sökhjälp