Högsbo | Västra Frölunda

Favorit Dela

Gruvgatan 35A

Kontorslokal om 457 kvm belägen vid Änggårdsbergen!

Beskrivning

En rymlig kontorslokal i fint skick med bra läge i Högsbo. Kontorslokalen erbjuder fönster åt tre håll, ett mot fastighetens gemensamma ljusgård och andra hållet har man en vidsträckt utsikt mot västra Göteborg. Det finns god parkeringsmöjlighet utanför fastigheten, i närheten av fastigheten hittar man både gym och lunchresturang. Med bil tar du dig snabbt ut på Dag Hammarskjöldsleden eller Söderleden för smidig åtkomst till resten av staden. Fastigheten har även en trevlig gemensam ljusgård som går att använda för utställningar och events för hyresgästerna. Välkommen till oss för bokning av visning!
  • Total yta

    457 m2


Utförande

Våningsplan:

4 av 6


Teknisk information

Hiss:

Ja


Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mimoza Zeneli

Mimoza Zeneli

mimoza.zeneli@croisette.se

+467 VISA NR +46731502233

Mirzeta Hasific

Mirzeta Hasific

mirzeta.hasific@croisette.se

+467 VISA NR +46735369343

Marknadsförs av Croisette Real Estate Partner
croisette.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gruvgatan 35A

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner erbjuder omfattande analys och värdering, lokaluthyrning och transaktionsrådgivning avseende kommersiella fastigheter, flerbostadshus och mark. Croisette består av professionella och drivna fastighetskonsulter med huvudkontor i Malmö.

Fler annonser från denna annonsör