Skriv ut

Skapa PDF

Götgatan 22 A, Södermalm

stockholm

Nu kan du reservera din plats moderna UMA Götgatsbacken, en ny och fräsch coworking-anläggning som öppnas i slutet av 2019 på Södermalm!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Pris: Access -medlemskap: 3000 kr/mån, oreserverad plats i öppen coworking-miljö. Vi erbjuder också Team-medlemskap från 2400 kr/mån/medlem.
Storlek: 4 - 20 m²
Tillträde: 2019-09-01
Karta

Information

Beskrivning

Nu har du möjlighet att reservera din plats i UMA Götgatsbacken, en modern coworking-anläggning som öppnas i slutet av 2019 i S:t Paul-huset på Södermalm. Som medlem i UMA Workspace kan du koncentrera dig på ditt jobb med hjälp av ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter. Vi bjuder dig ett livligt gemenskap och våra veckovisa frukostar och after works är perfekta tillfällen för att skapa nya kontakter. UMA Götgatsbacken har ett utmärkt läge i centrala Stockholm, bara 200 meter från tunnelbanestationen Slussen. Området bjuder på ett brett utbud av tjänster, bl.a. caféer, restauranger, gym och hotell. Som medlem får du också tillgång till våra andra UMA-anläggningar i Stockholm och övriga Europa. Med UMA Access -medlemskapet får du en reserverad plats i en öppen coworking-miljö. Vi erbjuder också kostnadseffektiva Team-medlemskap. Läs mera på vår webbsida eller kontakta oss och bli medlem i UMA Community!

Utförande

Byggår

2019

Våningsplan

11

Planlösning

Aktivitetsbaserad arbetsmiljö, öppet kontorslandskap, privata kontor, tillgång till ljudisolerade telefonbås och mötesrum.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 4 20

Ekonomi

Pris

Access -medlemskap: 3000 kr/mån, oreserverad plats i öppen coworking-miljö. Vi erbjuder också Team-medlemskap från 2400 kr/mån/medlem.

Omgivning

Närservice

Närområdet bjuder på ett brett utbud av service t.ex. hotell, gym, shoppinggallerior och restauranger.

Kommunikationer

Södermalm når du lätt både med tunnelbana och buss. Till Slussens tunnelbanestation promenerar du på två minuter.

Övrig information

Övrigt

UMA Workspace tjänster: postlåda, UMA Open WiFi, gratis premium kaffe och te, kopiering och utskrift, moderna mötesrum, evenemang, community manager, UMA Community, låsbara skåp, duschar, telefonrum och städning.

Länkar

Filmer

Götgatan 22 A, Södermalm
Götgatan 22 A
Sökhjälp