Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 54, Umeå

umeå

MVG Gallerian mitt i centrala Umeå.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 30 - 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med utmärkt läge längst med gågatan och med torget som närmsta granne finns MVG Gallerian med butiker, caféer och restauranger i fyra plan. Diös kan erbjuda er en butikslokal där ni har möjlighet att skapa en inspirerande miljö för just din verksamt inom mode, skönhet, inredning eller liknande.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 30 500

Omgivning

Omgivning/natur

MVG Gallerian ligger med toppenläge mitt i centrala Umeå med närhet till bra kommunikationer och all övrig service som centrum erbjuder.

Närservice

Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och andra serviceinrättningar.

Kommunikationer

Några minuter promenad till Vasaplan där alla stadsbussar passerar. 5 minuters promenad till centrala tågstationen samt busstationen dit alla regionbussar kommer.

Övrig information

Övrigt

MVG Gallerian har något för alla och erbjuder en blandning av butiker, caféer och restauranger i 4 plan och finns mitt i Umeå centrum på Kungsgatan mellan Renmarkstorget och Rådhustorget. På nedre plan finns Akademibokhandeln och Kjell&Co. På entréplan finns bl a Carlings, McDonalds, Kicks, Apoteket och Coop. En trappa upp ligger bl a Gina Tricot, Tonka bistro café, Hemtex, Kappahl, Smarteyes, Nollnitti och Wayne´s Coffee. Högst upp i huset huserar Clas Ohlson. En bra blandning av butiker för alla åldrar och alla intressen.

Dokument

Kungsgatan 54
Sökhjälp