Skriv ut

Skapa PDF

Kungsbron 1, WTC, City

stockholm

World Trade Center - passar dagens affärsklimat.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 100 m²
Karta

Information

Beskrivning

En ljus och modern lokal högt upp i huset med en fin utsikt över Stockholm. Lokalen har genomgående fina ytskick med ljusgrå textilmatta i konferens och kontorsrummen. och parkett i entrédelen. Här finns ett mindre pentry och även ett förråd. WC med dusch finns i lokalen. Möjlighet finns att anpassa lokalen. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Planlösning

Utförande

Byggår

1989

Planlösning

Idag är planlösningen kontorsrum med ett stort konferensrum för 12 personer.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastkaj

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 100

Omgivning

Omgivning/natur

Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt upp i den här expansiva omgivningen. Stockholms världsberömda lättillgänglighet gör att du når allt inom promenadavstånd i alla riktningar. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Närservice

Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Väktare, bemannade receptioner, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler. Garage, besöksparkering, friskvård, caféer, och restauranger. mm. Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

Kommunikationer

Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Kungsbron 1, WTC
Sökhjälp