Skriv ut

Skapa PDF

Hugo Levins väg 7, Ullevi

göteborg

Nu finns en ledig kontorslokal om 564 kvm i Göteborgs klassiska idrottstempel Ullevi.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 564 m²
Karta

Information

Beskrivning

1948 togs beslutet att Sverige skulle vara värdnation för VM i fotboll tio år senare och redan då stod det klart att om Göteborg skulle vara något att räkna med i mästerskapet krävdes en ny och större arena. Resultatet blev Ullevi som stod klar på våren 1958. Sedan dess har några av stadens största idrottsögonblick ägt rum här. Från fotbolls-VM 1958, Ingemar ”Ingo” Johanssons vinst mot Eddie Machen och Frölundas första SM-guld till IFK Göteborgs UEFA-cupmatcher på 1980-talet, friidrotts-VM 1995 och Gothia Cup-invigningar. Här har också några av världens största artister spelat. Sedan 1982 har Ullevi gästats av bland annat The Rolling Stones, Tina Turner, Madonna, Metallica, Bruce Springsteen & The E Street Band och Håkan Hellström.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokalen är 564 kvm och fördelad på två plan, bottenvåning på 251 kvm och en våning upp på 313 kvm. Den är utrustad med kök, toaletter och flera kontorsrum. Lokalen är extra lämplig för utbildning och kontorsverksamhet. Möjlighet att anpassa lokalen efter eget önskemål finns. Kontakta gärna oss för visning och mer information!

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 564

Omgivning

Omgivning/natur

Ullevi är en del av evenemangsområdet som sträcker sig längs med Mölndalsån och Skånegatan. Området består bland annat av Scandinavium, Valhallabadet, Valhalla IP, Bergakungen och Svenska Mässan.

Närservice

Ullevi är en del av evenemangsområdet som sträcker sig längs med Mölndalsån och Skånegatan. Området består bland annat av Scandinavium, Valhallabadet, Valhalla IP, Bergakungen och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Vid Ullevi finns hållplatsen Ullevi Norra som trafikeras av spårvagnarna 2, 6, 8 och 13. De tar dig både till knutpunkterna Korsvägen och Drottningtorget. Ett stenkast bort ligger även hållplatsen Ullevi Södra där du kan ta spårvagnarna 1 och 3. Det finns parkeringsmöjligheter utanför och under arenan samt i närliggande Gårda och Stampen.

Hugo Levins väg 7
Sökhjälp