Skriv ut

Skapa PDF

Järnmalmsgatan 1 A, Ringön

göteborg

En kombilokal med 800 kvm lager och 220 kvm kontor, med bra läge i Ringöns industriområde!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 1 020 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en kombilokal med en stor öppen lageryta om ca 800 kvm samt en tillhörande kontorsdel på 220 kvm. Vidare hittar man kök/pausrum, förråd samt omklädningsrum med dusch och WC. Entresolplan uppgår till ca 60 kvm. Lokalen är i dag försedd med en port. Takhöjden i lager delen är ca 5 meter till underkant balk och porthöjden är ca 4 meter. Lagerytan kommer att målas om och kommer att utrustas med ny belysning. Välkommen till oss för visning och ytterligare information!

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 020

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering för personal och besökare finns i anslutning till lokalen och en utvändig gårdsyta på ca 190 kvm finns utanför lokalen/porten.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Järnmalmsgatan 1 A
Sökhjälp