Fasad
Storsätragränd 10, Skärholmen, Skärholmen - Lager

Skärholmen | Skärholmen

Favorit Dela

Storsätragränd 10

Lagerlokal om 480 kvm.

Beskrivning

Lagerlokal om 480 kvm i källarplan med ca 2,70 i takhöjd, utrustad med pausrum, dusch, bastu och wc. Via den automatiserade infartsporten med höjd 2,37, kan man köra direkt in i lokalen med bil. Lokalen är dessvärre inte lämplig för någon typ av bilhandel eller liknande verksamhet, annat än förvaring/uppställningar av bilar. Priset som anges är för lokalen är i oanpassat skick, exklusive, fastighetsskatt, värme och moms. El, hyresgästen tecknar eget abonnemang. Garageplatser finns att hyra i anslutningen till lokalen. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!
  • Total yta

    480 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 480 850

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

850

Hyreskostnad:

850 kr/m²/år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.


Omgivning

Omgivning/natur:

Bästa möjliga skyltläge vid E4 vid Kungens Kurva. I fastighetens direkta närhet planeras förbifart Stockholm som syftar till att knyta samman de norra och södra länsdelarna.

Närservice:

Inom några minuters bilfärd finns Skärholmen Centrum, SKHLM, med all tänkbar service och lunchalternativ från jordens alla hörn. Kungens Kurva, IKEA, banker, bensin, hotell, vård och handel.

Kommunikationer:

5 min promenad till Sätra T-bana, röd linje. 3 minuter med buss 135 till SKHLM, Skärholmen Centrum. Den bilburne har snabb åtkomst till E4:an vid Bredäng respektive Skärholmen. Fastigheten ligger längst trafikleden.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JS

Förvaltare

Jan Salmelin

jan.salmelin@corem.se

08-5 VISA NR 08-503 853 97

072- VISA NR 072- 312 20 33

Marknadsförs av Corem Property Group AB
corem.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Storsätragränd 10

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Genom att satsa expansivt på rätt fastigheter i rätt lägen är Corem en attraktiv hyresvärd som kan erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster effektiva och passande lokaler. Vårt aktuella fastighetsbestånd består av 160 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 1 200 000 kvm (per 30 juni 2016).

Fler annonser från denna annonsör