Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 24, City

stockholm

Fin kontorslokal i blandad planlösning med trevliga materialval mitt - på Kungsgatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 6 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla och värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 505 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.
Storlek: 521 m²
Tillträde: 2019-07-01 Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ljus, trevlig kontorslokal i ett av Stockholms bästa cityläge. Blandad planlösning med mix av stora rum, smårum och öppna ytor. Gott om konferensrum. Dusch finns. Fiber. Hiss. Tillträde enligt ök. Välkommen att kontakta för mer info eller visning.

Planlösning

Utförande

Byggår

1937

Renoveringsår

2008

Våningsplan

6

Planlösning

Se separat pdf.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 521 6 500

Ekonomi

Hyra

6 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla och värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 505 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur

Kungsgatan är en av Stockholms mest attraktiva adresser med närhet till både Stureplan, Hötorget, T-centralen, Sergels Torg mm.

Närservice

Fastigheten är belägen i CBD med närhet till hela citys utbud av restauranger, butiker mm. All tänkbar service finns i området. Promenadavstånd både till Stureplan och Hötorget.

Kommunikationer

Till Hötorgets T-banestation är det endast ca 50 meter och till Centralstationen tar det endast ca 5 minuter att promenera. Bussar passerar precis utanför fastigheten.

Kungsgatan 24
Sökhjälp