Solna Strand
| Solna

Favorit Dela

Elektrogatan 10

UMA Solna Strand bjuder dig och ditt team moderna privata kontor i en fräsch coworking-miljö med utmärkt läge!

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Pris/överlåtelseavgift:

  Kontakta Anders Löndén för prisinformation.

 • Kontrakt:

  Mycket flexibla kontrakt med ingen hyresgaranti och endast 1-2 månaders uppsägningstid.

 • Storlek:

  10 - 30 m²

UMA Solna Strand är en modern och fräsch coworking-anläggning som har öppnat i slutet av 2019 i kontorsfastigheten Grow i Solna Strand. Våra privata, fullt utrustade kontor för 1-2 personer har allt som du och ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda med bl.a. elektroniska bord, ergonomiska stolar och skåp. Vi erbjuder kontor för både små och stora företag, och planerar gärna en perfekt lösning för dig och ditt team. Med medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang. Våra veckovisa frukostar och after works är perfekta tillfällen för att skapa nya kontakter. Medlemmar får också tillgång till våra andra anläggningar i Norden och Baltikum, perfekt då du reser. Läget är utmärkt, endast 400 m från Sundsbyberg centrum och Solna strand tunnelbanestation. Flygbussarna till Arlanda- och Bromma Flygplats stannar utanför Grow. Området bjuder på ett brett utbud av tjänster, bl.a.  caféer, restauranger, gym och hotell. Vi har mycket flexibla villkor och inga depositionsavgifter på våra kontrakt. Kontakta oss för mer information så planerar vi en lösning som passar bäst för ditt företag!
 • Total yta

  30 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 30

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

Kontakta Anders Löndén för prisinformation.


Utförande

Byggår:

2019

Våningsplan:

7


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-Hus Solna strand med 870 parkeringsplatser i elva plan. 42 platser är utrustade med laddstolpar för elbilar och en utökning med lika många laddstolpar finns förberett.

Närservice:

På entréplan av Grow etableras restaurangkonceptet K-märkt. Närområdet bjuder på ett brett utbud av service t.ex. hotell, gym och restauranger.

Kommunikationer:

Solna strand når du lätt både med tåg, tunnelbana och buss. Till centrala Sundbyberg promenerar du på mindre än fem minuter. Flygbussarna till Arlanda- och Bromma stannar utanför fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

UMA Workspace tjänster: postlåda, UMA Business WiFi, gratis premium kaffe och te, kopiering och utskrift, moderna mötesrum, evenemang, Community Manager, UMA Community, låsbara skåp, duschar, telefonrum och städning.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Charlotte Nerman

Sales Manager

Charlotte Nerman

charlotte.nerman@umaworkspace.com

+467 VISA NR +46709196990

Marknadsförs av UMA Workspace
Blekholmstorget 30 F
11164 Stockholm
umaworkspace.com
Elektrogatan 10