Skriv ut

Skapa PDF

Bellevuevägen 5, Bellevue

ystad

Nyrenoverad lokal med fönster i tre väderstreck. Lokalen har ett komplett kök med spis, diskmaskin och kyl/frys. Kaklat badrum med dusch.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 80 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nyrenoverad lokal med fönster i tre väderstreck. Lokalen har ett komplett kök med spis, diskmaskin och kyl/frys. Kaklat badrum med dusch. Öppen planslösning i vinkel. Fiskbensparkettgolv och vita väggar. Perfekt för kontorslokal eller utbildningslokal.

Utförande

Byggår

1951

Planlösning

Lokalen har en öppen planlösning i vinkel. Välutrustat nytt pentry i anslutning till entrén samt nytt wc med dusch.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 80

Omgivning

Omgivning/natur

Ystad en stad med en blandning av gammalt och nytt, nära till kontinenten och samtidigt starkt förankrad i den skånska myllan. Idag har Ystad kommun ca 27 000 invånare. Ystad är en tillväxtkommun med mycket positiv utveckling i såväl näringsliv som inflyttning och kommunens största inriktning är handel och kommunikation. Ystad är centralort i kommunen och regionens handelscentrum. Staden präglas av en medeltida stadskärna som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns en fantastisk miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och pittoreska fiskelägen. I Kåseberga, bara 16 kilometer öster om Ystad, finns en av Sveriges största turistattraktioner, Ales stenar.

Kommunikationer

Ystad har bra kommunikationer med bl a direkttåg till Malmö/Kastrup/Köpehamn och en hamn som spelar rollen som internationellt kommunikationsnav.

Övrig information

Övrigt

www.sbfbostad.se.

Bellevuevägen 5
Sökhjälp