Bellevue | Ystad

Favorit Dela

Bellevuevägen 5 A

Nyrenoverad lokal med fönster i tre väderstreck. Lokalen har ett komplett kök med spis, diskmaskin och kyl/frys. Kaklat badrum med dusch.

Beskrivning

Nyrenoverad lokal med fönster i tre väderstreck. Lokalen har ett komplett kök med spis, diskmaskin och kyl/frys. Kaklat badrum med dusch. Öppen planslösning i vinkel. Fiskbensparkettgolv och vita väggar. Perfekt för kontorslokal eller utbildningslokal.
  • Total yta

    80 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Schultz 4,5

Byggår:

1951

Planlösning:

Lokalen har en öppen planlösning i vinkel. Välutrustat nytt pentry i anslutning till entrén samt nytt wc med dusch.


Omgivning

Omgivning/natur:

Ystad en stad med en blandning av gammalt och nytt, nära till kontinenten och samtidigt starkt förankrad i den skånska myllan. Idag har Ystad kommun ca 27 000 invånare. Ystad är en tillväxtkommun med mycket positiv utveckling i såväl näringsliv som inflyttning och kommunens största inriktning är handel och kommunikation. Ystad är centralort i kommunen och regionens handelscentrum. Staden präglas av en medeltida stadskärna som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns en fantastisk miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och pittoreska fiskelägen. I Kåseberga, bara 16 kilometer öster om Ystad, finns en av Sveriges största turistattraktioner, Ales stenar.

Kommunikationer:

Ystad har bra kommunikationer med bl a direkttåg till Malmö/Kastrup/Köpehamn och en hamn som spelar rollen som internationellt kommunikationsnav.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

HW

Uthyrare

Henrik Wessberg

henrik.wessberg@sbfboservice.se

0415 VISA NR 0415-300 671

HW

Förvaltare

Henrik Wessberg

henrik.wessberg@sbfboservice.se

0415 VISA NR 0415-300 671

Marknadsförs av SBF Services AB
sbfboservice.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bellevuevägen 5 A