Skriv ut

Skapa PDF

Norra Deltavägen 3, Hisingen

göteborg

Kall lager om ca 564 kvm i attraktivt läge i anslutning till Backaplan!

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 564 - 564 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är ett rymligt kall lager med öppen planlösning, som är belägen i ett eftertraktat område i nära anslutning till Backaplan. Lokalen har två portar med höjd om ca 3,70 meter och bredd om ca 3,60 meter. Takhöjden är som högst ca 5,40 meter till underkant balk och som lägst 3,77 meter till underkant balk. Lokalens golvyta har inga pelare och består av en asfalterad öppen yta utan faciliteter eller brunnar. Viss plats för parkering samt plats för lastning och lossning finns i anslutning till lokalen. Välkommen till oss för visning och ytterligare information!

Planlösning

Utförande

Planlösning

Öppen planlösning.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 564 564

Omgivning

Företag i närheten

Närliggande grannar är bland annat Biltema och Clean Park

Parkeringsmöjligheter/garage

Viss plats för parkering samt plats för lastning och lossning finns i anslutning till lokalen.

Närservice

Anslutningen till Backaplan ger ett brett utbud av alla tänkbar service

Kommunikationer

Lokalens närhet till Backaplan ger möjligheten till goda kommunikationer ut mot Lundbyleden, E6:an samt Tingstadstunneln som ligger en drygt kilometer bort.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Norra Deltavägen 3
Sökhjälp